«Δεν είχαν λεφτά ούτε για θέρμανση»: Γειτόνισσα πήγε σε φτωχό ζευγάρι φαγητό και τους βρήκε νεκρούς από το μαγκάλι

Κρήτη: Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι από αναθυμιάσεις

Κάθε χειμώνα δυστυχώς τέτοιες ειδήσεις έρχονται στο προσκήνιο δείχνοντας τις τόσο δύσκολες συνθήκες ζωής που πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν να αντιμετωπίσουν.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη, καθώς ζευγάρι ηλικιωμένων εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, ανήμερα των Χριστουγέννων στα Βορίζα.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στέλιος Φραγκιαδάκης, αναφέρθηκε στο τραγικό αυτό περιστατικό λέγοντας πως οι δύο ηλικιωμένοι είχαν να δώσουν σημεία ζωής περίπου 2 ημέρες.

Γειτόνισσα πήγε ένα πιάτο φαγητό στο ηλικιωμένο ζευγάρι για τα Χριστούγεννα και τους είδε νεκρούς στο σπίτι τους στην Κρήτη

«Μια γειτόνισσα τους πήγε φαγητό λόγω των ημερών, χτυπούσε την πόρτα και δεν άνοιγαν. Τους είδε από το παράθυρο νεκρούς, ήρθε ένας εγγονός, έσπασε την πόρτα, μπήκαν μέσα και διαπίστωσαν το θάνατο τους», τόνισε ο κ. Φραγκιαδάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη, τα παιδιά των άτυχων ηλικιωμένων έχουν παντρευτεί και μένουν εκτός του χωριού, με αποτέλεσμα η γειτόνισσα να είναι εκείνη που τους βρήκε νεκρούς.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι, άφησε την τελευταία του πνοή πιθανόν από αναθυμιάσεις κάποιου θερμαντικού σώματος, που υπήρχε στο σπίτι.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία ωστόσο «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου τους, θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Related posts

Συναγερμός στα σύνορα – Πυροβολήσαν Έλληνες συνοριοφύλακες από την τουρκική πλευρά

«Έκανα παιδί στα 45, το κοιτάζω και λέω, Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια»: Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη

Κλαίει όλη η Ελλάδα: Έφυγε από την ζωή αγαπημένος σκηνοθέτης