Δεν είναι σαν το Ευρωκοινοβούλιο: Η Εύα Καϊλή έπιασε δουλειά στη φυλακή και αυτά είναι τα λεφτά που παίρνει ανά ώρα

by Εύα Ζαχαριάδη

Εύα Καϊλή: Η δήλωση για τον σύντροφο της και οι δουλειές στη φυλακή

Η πρώην Ευρωβουλευτής κρατείται εδώ και περίπου δύο μήνες στη φυλακές του Χάρεν μετά από την αποκάλυψη της συμμετοχής της στο σκάνδαλο Qatar Gate. Όλα δείχνουν πως η Εύα Καϊλή δύσκολα θα αθωωθεί ενώ η ίδια ξεσπάει για τον σύντροφο της.

Στο μεταξύ, τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με τον σύντροφό της αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο της, τον αποκάλεσε «τοξικό τέρας». Η ίδια δεν έχει μιλήσει μαζί του μετά το σκάνδαλο και τη σύλληψή τους.

«Η κυρία Καϊλή είναι προδομένη, για τη βαλίτσα, από τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε, από τον άνθρωπο με τον οποίο γέννησε ένα παιδί, τον σύντροφό της. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε σε αυτό το “τοξικό τέρας” να είναι μέσα στο σπίτι τους και να μην την έχει ενημερώσει», δήλωσε ο δικηγόρος της.

Δεν είναι σαν το Ευρωκοινοβούλιο: Η Εύα Καϊλή έπιασε δουλειά στη φυλακή και αυτά είναι τα λεφτά που παίρνει ανά ώρα

Αυτές τις εργασίες κάνει η Εύα Καϊλή στη φυλακή

Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ και το Financial Times, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εργάζεται στη φυλακή κάτι που κάνουν και οι υπόλοιπες κρατούμενες. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ασχολείται με το μαγείρεμα και την καθαριότητα, και όπως αναφέρει ο ξένος τύπος αμείβεται με 0,75 ευρώ την ώρα, ενώ ο μισθός που λάμβανε ως ευρωβουλευτής ήταν 7.146 ευρώ το μήνα μετά τους φόρους, ενώ είχε λάβει και μηνιαίο επίδομα 4.778 ευρώ.

Με δεδομένο ότι οι φυλακές είναι υπερσύγχρονες και οι κρατούμενες έχουν ένα…επίπεδο, ίσως δεν «λερώνουν» ιδιαίτερα και τα γεύματά τους έχουν ένα ενδιαφέρον…

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo