Δεν φοβάται τίποτα ο Μάνος Δασκαλάκης: Η αποκάλυψη για τη Τζωρτζίνα και η απάντηση σε Κούγια – Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια

Ενόψει της δίκης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης έστειλε ένα μήνυμα στον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, στον Αλέξη Κούγια.

Λίγο πριν τη συνάντηση των δύο ανδρών στη δικαστική αίθουσα, την προσεχή Τρίτη, οπότε θα συνεχιστεί η δίκη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι μετά την κατάθεσή του Μάνου Δασκαλάκη υπάρχουν νέα στοιχεία και ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέος κατηγορούμενος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, λίγες ώρες μετά, όπως ανέφερε το pelop.gr, φέρεται να απάντησε «όποιος λέει την αλήθεια, δε φοβάται τίποτα».

Ο Μάνος Δασκαλάκης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στην κατάθεση του περιέγραψε άγνωστα περιστατικά, όπως αυτό του διαζυγίου λίγο πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο και ο δικηγόρος του, σε συνέντευξή του στο Star, αποκάλυψε τι του είπε στην πρώτη συνάντηση που είχαν.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε «επεξεργαστήκαμε όλες τις εκδοχές των καταθέσεων του Δασκαλάκη και έχουμε άλλα στοιχεία, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις αρχικές δηλώσεις, άλλα στοιχεία να αντιμετωπίσουμε τις μετέπειτα δηλώσεις. Γιατί έχει κάνει κατά καιρούς δηλώσεις, καταθέσεις. Και μετά την προχθεσινή ακροαματική διαδικασία, που είπε εντελώς καινούρια πράγματα,έχουμε και για αυτή την εκδοχή κάποια στοιχεία, τα οποία πραγματικά θα εκπλήξουν το δικαστήριο. Γιατί τότε θα καταλάβουν όλοι ότι ήταν ολέθριο σφάλμα του κ. Δασκαλάκη έναντι της κυρίας κατηγορουμένης και να παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας».

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα