«Δεν ήταν λάθος του, είχαν πειράξει την Porsche»: Μυστήριο με τις δηλώσεις στενού συγγενή του Mad clip

Mad clip: Στο μικροσκόπιο των αρχών ο λόγος που χάθηκε ο έλεγχος της Porsche

Mad clip: Στην επικαιρότητα παραμένουν οι αιτίες του θανάτου, του άτυχου 34χρονου ράπερ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, έχασε άδικα τη ζωή του στην άσφαλτο. Ο παππούς του δημοφιλούς τράπερ πιστεύει πως το ατύχημα δεν προήλθε από λάθος του εγγονού του, αλλά πιθανότατα από δολιοφθορά ή κάτι σχετικό.

«Ήταν από τους καλούς οδηγούς», ανέφερε ο παππούς του Mad Clip μιλώντας στον ALPHA.

«Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού μου. Ήταν από τους καλούς οδηγούς. Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια», είπε ο κύριος Παναγιώτης.

Στο μικροσκόπιο των αρχών ο λόγος που χάθηκε ο έλεγχος της Porsche

Μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν και οι πιθανές «αντιπαλότητες» που μπορεί να είχε τον τελευταίο καιρό ο ράπερ. Μάλιστα, οι πραγματογνώμονες συνεχίζουν να εξετάζουν το αυτοκίνητο μάρκας Porsche. Πάντως οι αρχές θεωρούν ότι το συγκεκριμένο σενάριο κινείται στα όρια του απίθανου. Το μόνο ερώτημα που δεν έχουν απαντήσει ακόμα είναι, γιατί ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην ευθεία και όχι σε κάποια στροφή.

Τέλος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκρίνουν το δυστύχημα του Mad Clip με αυτό του 24χρονου Γιώργου Βακάκη γιου του ιδιοκτήτη της αλυσίδας Jumbo με αυτοκίνητο ίδιας μάρκας.

Related posts

Γρήγορο περπάτημα: Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν περπατάτε γρήγορα για 15 λεπτά καθημερινά

Τι είναι πιο οικονομικό, να ανοιγοκλείνουμε την θέρμανση ή να την αφήνουμε ανοιχτή όλη μέρα;

Πρωτοπορούν τα Zara: Πουλήστε τα ρούχα που δεν φοράτε – Η πλατφόρμα που ανοίγει στην Ελλάδα