Δεν ήξεραν τι να πουν οι δικηγόροι: Η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια για τον Φιλιππίδη στη δίκη που τον «τελείωσε»

by Εύα Ζαχαριάδη
Δεν ήξεραν τι να πουν οι δικηγόροι: Η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια για τον Φιλιππίδη στη δίκη που τον «τελείωσε»

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από τον Πέτρο Φιλιππίδη με τη κατάθεση της στο δικαστήριο ενώ συγκλόνισε η μαρτυρία της.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Δευτέρα, 5/12 η ηθοποιός στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, περιέγραψε το πώς την παρενόχλησε σεξουαλικά ο κατηγορούμενος.

«Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και Τρίτη

Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω, τύπου όμως χαχαχα. Κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, του είπα να βγει για να ετοιμαστώ. Μετά ολοκληρώθηκε η συνεργασία. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω, επειδή ήταν γνωστό ότι είμαι αντιδραστική και δεν τον έπαιρνε για άλλη αντικατάσταση»

Δεν ήξεραν τι να πουν οι δικηγόροι: Η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια για τον Φιλιππίδη στη δίκη που τον «τελείωσε»

Οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη προσπάθησαν να αποδομήσουν τον λόγο της ηθοποιού, καθώς ο πελάτης τους ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε ποτέ κάτι από όσα περιέγραψε η Εβελίνα Παπούλια. Στη συνέχεια, ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε από τον φροντιστή του θεάτρου να πει τη δική του εκδοχή. Εκείνος με τη σειρά του, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως δεν είδε να συμβαίνουν όλα όσα κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια στις κουίντες του θεάτρου, ενώ η άλλη πλευρά σημείωσε πως θα μπορούσε να έχει συμβεί όταν εκείνος έλειπε για κάποια άλλη δουλειά.

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η ατάκα που τους έκανε να τα χάσουν

Όπως ανέφερε ο Άγγελος Βουράκης στο Πρωινό μας, η Εβελίνα Παπούλια ακούγοντας όλα αυτά,  απάντησε απευθυνόμενη στους δικηγόρους του κ. Φιλιππίδη: «Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη προκειμένου να δείτε αν λέω αλήθεια;».

Προτεινόμενα