«Δεν λέγεται στον αέρα αυτό»: Η πληροφορία του Κατερινόπουλου για τον πιλότο που ανατρέπει τα πάντα

by Τόνια Τζαφέρη

Κατερινόπουλος: “Η νέα πληροφορία για τον δολοφόνο που θα ανατρέψει τα πάντα”

Κατερινόπουλος: Ήταν ο άνθρωπος που μίλησε ανοιχτά και έβαλε από την πρώτη κιόλας ημέρα, τον πιλότο στο κάδρο του δολοφόνου. Είδε την ενοχή του πιλότου απ’ την πρώτη μέρα.

Κάνοντας λόγο για ύποπτες κινήσεις και για ένα αφήγημα που δεν πείθει. Ο Πρόεδρος Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για τα στοιχεία που τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα. Μάλιστα σημείωσε ότι η μία απ’ τις πληροφορίες που έχει… δεν λέγεται στον αέρα:

«Ήταν δύο συγκεκριμένες πληροφορίες: η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν. Και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο».

Κατερινόπουλος: "Η νέα πληροφορία για τον δολοφόνο που θα ανατρέψει τα πάντα''

Ο κ. Κατερινόπουλος όμως θεωρεί ότι υπάρχει και ουρά στην υπόθεση. Δεν έχει πειστεί ότι το κίνητρο της δολοφονίας είναι αυτό που λέει ο πιλότος. Και πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να κάνει ο ανακριτής. Θεωρεί ότι θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή μόλις αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος που έκλεισε το στόμα της Καρολάιν ο γυναικοκτόνος:

Χαρακτηριστικές δηλώσεις του Κατερινόπουλου

«Δεν τελείωσε αυτή η ιστορία, κατά τη δική μου εκτίμηση. Ο ανακριτής έχει πολλή δουλειά. Γιατί εγώ δεν θα μείνω σε ένα έγκλημα που έκανε ο σύζυγος εναντίον της συζύγου του για τους δικούς του λόγους. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα.

Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης. Αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους.

Κατερινόπουλος: "Η νέα πληροφορία για τον δολοφόνο που θα ανατρέψει τα πάντα''

Σε ένα βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας. Αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Καρολάιν. Ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα