«Δεν μου το επιτρέπει ο πνευματικός μου»: Ανεμβολίαστη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Ανεμβολίαστοι βουλευτές: «Δεν μου το επιτρέπει ο πνευματικός μου»

Ανεμβολίαστοι βουλευτές: Παραμένουν χωρίς εμβόλιο και στελέχη της ΝΔ

Ανεμβολίαστοι βουλευτές: Πέντε είναι πλέον οι ανεμβολίαστοι βουλευτές. Μάλιστα πρόσφατα εμβολιάστηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ενώ ο Πρόεδρος του κόμματος «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, παραμένει ανεμβολίαστος. Υπενθυμίζεται ότι η «Ελληνική Λύση» έχει ταχθεί με σφοδρότητα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, κάνοντας λόγο για «φασισμό» και «νεοταξική δικτατορία».

Πλην όμως των βουλευτών του κόμματος Βελόπουλου, πληροφορίες της aftodioikisi.gr αναφέρουν ότι και βουλευτές της ΝΔ παραμένουν ανεμβολίαστοι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα ή δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με την μία, μάλιστα, εξ αυτών που εμφανίζεται σπάνια στη Βουλή, να τονίζει ότι «δεν της το επιτρέπει ο πνευματικός της»!

Ανεμβολίαστοι βουλευτές: «Δεν μου το επιτρέπει ο πνευματικός μου»

Ποια η απάντηση του Πλεύρη σε ότι αφορά τους ανεμβολίαστους στη Βουλή

Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρότι σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση του ν/σ του υπουργείου Εσωτερικών:

«Ενίσχυση διαφάνειας και λογοδοσίας σε θεσμικούς φορείς της Πολιτείας. Αποκατάσταση της ακεραιότητας του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών».

Το θέμα τέθηκε κατ΄ επανάληψη και μετ’ επιτάσεως από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος ζήτησε από τον παριστάμενο υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τον ΚΟ της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, να δηλώσουν ότι όλοι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος είναι εμβολιασμένοι. Όμως κανείς από τους δύο δεν προέβη σε τέτοια δήλωση.

Μάλιστα, ο κ. Πλεύρης επικαλέστηκε τα προσωπικά δεδομένα, υποστηρίζοντας ότι έχει άγνοια των σχετικών στοιχείων.

Αναφορικά με την παρουσία των συγκεκριμένων βουλευτών στις δια ζώσης συνεδριάσεις της Βουλής, είναι άγνωστο τι τελικά θα γίνει. Αυτό γιατί ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί να συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης, στη συνέχεια, λόγω του ότι μεταξύ τους είναι και αρχηγός κόμματος, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να μπορούν να συμμετέχουν κάνοντας δύο τεστ την εβδομάδα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα