Δεν θα χρειαστεί να δουλέψει ποτέ ξανά: Να ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε 5.461.000 εκατ.ευρώ

Ένας υπερτυχερός δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψει στην ζωή του αφού βρήκε τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ.

Η χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ ανέδειξε τον μεγάλο νικητή ο οποίος βρήκε τους τυχερούς αριθμούς και κέρδισε 5,4 εκατ. ευρώ.

Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης 23/4

Πιο συγκεκριμένα, πλουσιότερος κατά 5.461.644,74 ευρώ έγινε ένας υπερ-τυχερός που βρήκε τους 5+1 τυχερούς αριθμούς της χθεσινής (23/04) κλήρωσης του Τζόκερ.

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 1, 4, 5, 8, 22 και Τζόκερ ο αριθμός 15.

Δείτε τον πίνακα με τις κατηγορίες κερδών:

Στην πρώτη κατηγορία (5+1 σωστές προβλέψεις), το ελάχιστο ποσό τζακ ποτ θα ξεκινά πλέον από το €1 εκατ. (μικτά) αντί για €600.000, όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Στη δεύτερη κατηγορία (5 σωστές προβλέψεις), το έπαθλο θα είναι πλέον σταθερό και θα ανέρχεται σε €100.000 (μικτά) ανά νικητή σε κάθε κλήρωση (με ανώτατο όριο καταβολής τα €2 εκατ. ευρώ συνολικά για τους νικητές της κατηγορίας).

Επίσης, δημιουργείται μια νέα κατηγορία (2 σωστές προβλέψεις) με κέρδος €1 και σημαντική πιθανότητα επιτυχίας για τους παίκτες (1 στα 13 στήλες θα κερδίζει). Οι νικητές της κατηγορίας ουσιαστικά θα παίρνουν πίσω το κόστος της στήλης. Εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά τι κερδίζεις ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις του δελτίου σου.

Related posts

Mαθεύτηκε η ταυτότητα την γυναίκας που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας με το αμάξι της μέσα σε λιμάνι στην Πάτρα

Τραγωδία: Nεκpό μωρό 1,5 έτους πριν λίγο

Κάnκε ζwντανή μετά την Ανάσταση: Γυναίκα στην Αθήνα είχε τον πιο τpαγικό θάvατo μέσα στο σπίτι της