Δεν θα γλιτώσουν το εμβόλιο: Το νέο μέτρο από 1/9 που θα κάνει τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν

Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι: Θα βάλουν βαθιά το χέρι στις τσέπες

Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι: Από αύριο θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, από την κυβέρνηση. Οι πρώτες πληροφορίες τα χαρακτηρίζουν ως εξαιρετικά ασύμφορα για εκείνους που αρνούνται τα εμβόλια. Θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Μόνο έτσι, ώστε θα εξασφαλίσουν την αγορά των rapid ή self test. Όπως έχει τονιστεί οι εργαζόμενοι τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα από τον Σεπτέμβρη, οφείλουν να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ.

Η κυβέρνηση αύριο ανακοινώνει νέα μέτρα, που στην ουσία θα βάζει εμπόδια στην διασκέδαση των ανεμβολίαστων. Παράλληλα, κόβονται μαχαίρι τα δωρεάν self test σε εργαζόμενους. Πλέον οι εργαζόμενοι που συνεχίζουν να μην εμβολιάζονται, θα πληρώνουν από την τσέπη τους εργαστηριακό τεστ.

Οι υποχρεώσεις των ανεμβολίαστων εργαζομένων

Αν κάποιος που δεν έχει εμβολιαστεί αποφασίσει να παραμείνει σπίτι, απέχοντας από πολλές δραστηριότητες, δεν θα αποφύγει το rapid test. Όπως φαίνεται θα είναι υποχρεωτικό για την είσοδο του στον χώρο εργασίας του.

Η κυβέρνηση προχωρά έτσι, σε μία ύστατη προσπάθεια με σκοπό να πειστούν όλο και περισσότεροι για τον εμβολιασμό τους. Με λίγα λόγια, η ζωή θα γίνει δύσκολη τόσο στον εργασιακό βίο, όσο και στην διασκέδαση των ανεμβολίαστων, καθώς θα πρέπει να πληρώνουν τα τεστ από την τσέπη τους, κάτι που ισοδυναμεί έμμεση μείωση μισθού.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, η τιμή του rapid test θα είναι προκαθορισμένη. Δεν αποκλείεται να διατεθούν τον Σεπτέμβρη και στα φαρμακεία.

Όσον αφορά τα rapid test, ανοιχτό είναι το σενάριο για περαιτέρω μείωση της τιμής του, από 20 ευρώ στα 10 ευρώ. Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο δύο φορές την εβδομάδα. Σε περίπτωση λοιπόν που η τιμή του rapid test δεν ακριβύνει, τότε οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον 80 ευρώ το μήνα, ώστε να πηγαίνουν στην εργασία τους.

Related posts

Βαρύ πένθος: Η Χρύσανθη έβαλε τέλος στη ζωή της γιατί δεν άντεξε την φτώχεια και την εξαθλίωση

«Εγώ προσωπικά δεν πάω σινεμά, αν έχω δίπλα μου ανεμβολίαστους»

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Οι ανεμβολίαστοι δάσκαλοι να σταματήσουν να διδάσκουν»

Τι να αναμένουμε από το Φθινόπωρο: Τέλος στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ποια μέτρα θα ισχύσουν τους επόμενους μήνες

Αποκάλυψη από τον Θάνο Πλεύρη: Τα μέτρα για τον κορονοϊό που θα ισχύουν από Σεπτέμβρη

Άδωνις Γεωργιάδης: «Έκανα την τέταρτη δόση του εμβoλiου κατά της Cοvίd»

Έρχεται πρόστιμο των 100€: Νομιμοποίηση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών – Τι αναφέρει το ΣτΕ

Τέταρτη δόση: Άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού για άτομα από 30 έως 59 ετών

Ο εφιάλτης επιστρέφει μετά την αύξηση των κρουσμάτων: Το μέτρο για τους ανεμβολίαστους που θα δούμε ξανά