Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε τον τρόπο που βρήκαν τουρίστες για να διασκεδάσουν στη Μύκονο

Μύκονος: Ποιος είναι ο νέος τρόπος με τον οποίο διασκεδάζουν οι τουρίστες;

Μύκονος: Σάλο και ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά για το Lockdown στη Μύκονο. Λόγω εξάπλωσης του κορωνοϊού στο Νησί των Ανέμων, ανακοινώθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο των μαγαζιών μετά τα μεσάνυχτα. Επίσης, ανακοινώθηκε και η απαγόρευση της μουσικής σε χώρους διασκέδασης στο νησί. Όπως ήταν φυσικό, οι τουρίστες του νησιού των ανέμων δεν έχουν δει με καλό μάτι την απόφαση αυτή και συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπο να βάλουν τη μουσική στη διασκέδαση των διακοπών τους στη Μύκονο.

Η κάμερα του Μύκονος TV έπιασε μία ομάδα Ιταλών και Ιταλίδων τουριστών σε beach bar εστιατόριο του νησιού. Ζητούσαν από τους υπεύθυνους του καταστήματος να ανοίξουν τα μεγάφωνα και να παίξουν μουσική. Οι τουρίστες φώναζαν musica, mucica επίμονα, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Έτσι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα ηχειάκι blootooth και να ξεκινήσουν να παίζουν μουσική από ένα κινητό. Συνόδευσαν το ηχείο με τις φωνές τους, δείχνοντας ότι τα μέτρα δεν πρόκειται να τους εμποδίσουν να βάλουν τη μουσική στις διακοπές τους.

Έτσι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα ηχείο blootooth. Να ξεκινήσουν να παίζουν μουσική από ένα κινητό, συνοδεύοντάς με τις φωνές τους. Έτσι, έδειξαν ότι τα μέτρα δεν πρόκειται να τους εμποδίσουν να βάλουν τη μουσική στις διακοπές τους.

Τουρίστες εφευρίσκουν νέους τρόπους διασκέδασης στο νησί της Μυκόνου

Related posts

Τρóμος στη Γλυφάδα σήμερα – Εμφανίστηκε καρχαρίας 3 μέτρων

Η διαδικασία για να βγάλετε νέα ταυτότητα. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Αυτή είναι η 48χρονη Μαρία που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας με το αμάξι της χτες μέσα σε λιμάνι της Πάτρας