Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους: 7χρονο αγόρι σφηνώθηκε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, ενώ άλλαζε τα παπούτσια του

Επτάχρονο αγόρι: Χτυπήθηκε μέχρι θανάτου σε ένα πάρκινγκ

Ένα επτάχρονο αγόρι σκοτώθηκε στις 19 Φεβρουαρίου γύρω στις 11:10 το πρωί, ενώ ο θάνατός του διαπιστώθηκε στις 12:10. Το αγόρι στο Πλίμουθ πέθανε, αφού χτυπήθηκε μέχρι θανάτου σε ένα πάρκινγκ, ενώ άλλαζε τα παπούτσια του, όπως ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής.

Ο Alfie Tollett βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο των γονιών του, ενώ άλλαζε τα παπούτσια του ράγκμπι, όταν ένα αυτοκίνητο, από την άλλη πλευρά, που προσπαθούσε να παρκάρει, το παρέσυρε και τον συνέθλιψε.

Το επτάχρονο αγόρι σφηνώθηκε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα

Ο Alfie Tollett σφηνώθηκε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, στο πάρκινγκ του τοπικού συλλόγου ράγκμπι στο Πλίμουθ, όπως τόνισε ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με την ακροαματική διαδικασία, ένα ηλεκτρικό όχημα δυσκολευόταν να παρκάρει και «έσπρωξε» ένα άλλο παρκαρισμένο αυτοκίνητο πάνω στον Alfie, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στο οικογενειακό αυτοκίνητο.

Το 7χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και απεβίωσε

Ο Alfie μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Derriford, αλλά, δυστυχώς, απεβίωσε. Η αιτία αυτού του τραγικού θανάτου δόθηκε στο αμβλύ τραυματικό τραύμα στο θώρακα.

Ένας 55χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για επικίνδυνη οδήγηση, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Μάιο, ενώ η αστυνομία προτρέπει τυχόν μάρτυρες ή άτομα που μπορεί να έχουν υλικό από την κάμερα του αυτοκινήτου να προσέλθουν για καταθέσεις.

Related posts

Φωτιά τώρα στους Δελφούς: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Μίλησε η επιστήμη: Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να σκοτώσετε μια αράχνη που θα βρείτε μέσα στο σπίτι σας

«Σκоτεινό» το μέλλον της Ελλάδας – Μαθεύτnκαν σήμερα τα άσχημα νέα