Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Η μητέρα του 28χρονου που ασελγούσε κατά 4χρονου τον κάλυπτε

by Εύα Ζαχαριάδη
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Η μητέρα του 28χρονου που ασελγούσε κατά 4χρονου τον κάλυπτε

Αγρίνιο: Αποκαλύψεις για την υπόθεση ασέλγειας κατά του 4χρονου

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έχουν βγεί στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση ασέλγειας κατά του 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του 28χρονου παιδεραστή.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας είχε πρόσβαση στο παιδάκι μέσω της ίδιας του της μητέρας. Σαν να μην έφτανε αυτό η 52χρονη γυναίκα γνώριζε τις πράξεις του γιου της, τον συγκάλυπτε και ταυτόχρονα τον άφηνε να τις επαναλαμβάνει.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Η μητέρα του 28χρονου που ασελγούσε κατά 4χρονου τον κάλυπτε

O 28χρονος από το Αγρίνιο. Facebook

Σύμφωνα με τις τότε αποκαλύψεις, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου τη 52χρονη γυναίκα και τον γιο της ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν αυτή που το παιδί (baby sitting) και έτσι ο γιος της απέκτησε είχε πρόσβαση στο αγοράκι.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Η μητέρα του 28χρονου που ασελγούσε κατά 4χρονου τον κάλυπτε

O 28χρονος από το Αγρίνιο. Facebook

Αγρίνιο: Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για την υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση είχε δημοσιοποιήσει η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε ακόμα 200 μαρτυρίες κακοποίησης. Ωστόσο, η αστυνομική έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν σε εξέλιξη από τα τέλη του του 2021.

Στην ανάρτησή της η Σοφία Μπεκατώρου τονίζει:

«Το αγοράκι τα πρωινά έμενε στο σπίτι του, με μια κυρία 52 ετών (νταντά). Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δε μπορούσαμε να κατανοήσουμε, θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλές.

Τελικά αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι, όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι. Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι.

Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει. Τελικά η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν και τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές».

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

Χθες δημοσιοποιήθηκαν από τις αρχές και τα προσωπικά στοιχεία του 28χρονου ο οποίος ονομάζεται Δημήτρης Κραβαρίτης. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση.

Προτεινόμενα