Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: «Τσάντες» γεμάτες με ερωτικές επιστολές παίρνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο συζυγοκτόνος και οι θαυμάστριες του

Ένα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, Sun, αποκαλύπτει μια ανατριχιαστική εξέλιξη για τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν. Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, λαμβάνει πληθώρα ερωτικών γραμμάτων μέσα στη φυλακή.

«Ολόκληρες τσάντες» γεμάτες με ερωτικές επιστολές φέρεται να λαμβάνει μέσα στη φυλακή ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο φυλακισμένος πιλότος έχει γίνει αρκετά δημοφιλής και έχει αποκτήσει πολλές θαυμάστριες, παρά το φρικτό έγκλημα που διέπραξε.

Οι δεσμοφύλακες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Μαλανδρίνου, όπου και κρατείται ο συζυγοκτόνος, φέρεται να έχουν μείνει έκπληκτοι από τον αριθμό των θαυμαστριών που στέλνουν γράμματα στον πιλότο.

Τι αποκάλυψε ο φρουρός της φυλακής για τα γράμματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο καταδικασθείς σε ποινή φυλάκισης 27 ετών φέρεται να «βομβαρδίζεται» από περίεργα «γράμματα θαυμασμού» από γυναίκες που τον υποστηρίζουν.

«Διαβάσαμε, όπως υπαγορεύει το πρωτόκολλο, όλη την αλληλογραφία και μείναμε έκπληκτοι», είπε στη «Sun» ένας φρουρός που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας. «Είναι γραμμένα από γυναίκες, Ελληνίδες, που λένε ότι είναι ερωτευμένες μαζί του. Πιστεύουν ότι είναι αθώος, ότι η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς δεν ήταν προμελετημένη και ότι όλα συνέβησαν εν θερμώ», συμπλήρωσε.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί τώρα να αποδείξει ότι είχε ελαφρυντικά για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο πελάτης του είναι «πρότυπο κρατούμενου» που «διαβάζει πολύ και εργάζεται στην καντίνα της φυλακής» και δεν πρέπει να τιμωρηθεί για «ένα έγκλημα που δεν ήταν προμελετημένο».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη