Δεν το χωράει ο νους: Ο γιος είχε βιαστεί μπροστά στην μητέρα του – Ο πατέρας βιντεοσκοπούσε την κακοποίηση στα Πετράλωνα

by Newsroom i-diakopes.gr
Δεν το χωράει ο νους: Ο γιος είχε βιαστεί μπροστά στην μητέρα του – Ο πατέρας βιντεοσκοπούσε την κακοποίηση στα Πετράλωνα

Πετράλωνα: Την καταγγελία σε βάρος των ίδιων τους των γονέων έκαναν τρία αδέρφια το 2017

Μια ιστορία φρίκης και σεξουαλικής κακοποίησης σε αδέρφια από τους ίδιους τους γονείς εξελισσόταν για αρκετά χρόνια στα Πετράλωνα. Τη σοκαριστική καταγγελία σε βάρος των ίδιων τους των γονέων έκαναν τρία αδέρφια το 2017. Τότε είχαν βρει το θάρρος να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν σε έναν εκπαιδευτικό, ο οποίος τους καθοδήγησε για να καταγγείλουν τον εφιάλτη που ζούσαν.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο Δήμητρα Πλαστήρα, η οποία εκπροσωπεί τη μεγαλύτερη από τα τρία αδέρφια, μια 22χρονη σήμερα κοπέλα, τα παιδιά είχαν υποβάλει μήνυση το 2018 σε βάρος του πατέρα τους η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση αλλά δεν υπήρχε συνέχεια.

Πέντε χρόνια μετά τα αδέρφια απευθύνθηκαν ξανά στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων αυτή τη φορά υποβάλλοντας μήνυση κατά της μητέρας τους για συγκάλυψη. Όπως καταγγέλλει, μάλιστα, ο 17χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος τότε ήταν 7 ετών, είχε πέσει θύμα βιασμού ακόμα και μπροστά στη μητέρα του, την οποία κατηγορεί για συγκάλυψη αλλά και για κακοποίηση της σωματικής και ψυχικής του υγείας.

Δεν το χωράει ο νους: Ο γιος είχε βιαστεί μπροστά στην μητέρα του – Ο πατέρας βιντεοσκοπούσε την κακοποίηση στα Πετράλωνα

Συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού ανηλίκου στα Πετράλωνς

Σύμφωνα με τη δικηγόρο ο 17χρονος κατά τη διάρκεια των βιασμών του είχε βιντεοσκοπηθεί από τους βιαστές του και όπως καταγγέλλει στους χώρους που βιάζονταν υπήρχαν κι άλλα παιδιά που κακοποιούνταν συστηματικά.

«Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει το 2017 στην εισαγγελία ανηλίκων. Η πρώτη φορά που κλήθηκαν τα παιδιά να καταθέσουν ήταν το 2018. Σήμερα έχουμε 2022 και η υπόθεση αναφορικά με τα καταγγελλόμενα για τον πατέρα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο έκδοσης βουλεύματος. Και τα παιδιά αυτά, όσα είναι ακόμα ανήλικα, βρίσκονται υπό τη γονική μέριμνα των καταγγελλόμενων ως βιαστών γονέων τους» λέει η δικηγόρος της 22χρονης κοπέλας και συνεχίζει:

«Ο πατέρας έχει αποχωρήσει από το σπίτι, η 22χρονη κόρη έχει φύγει από την Αθήνα προκειμένου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και τα δύο ανήλικα παιδιά, το πιο μικρό μένει με τη μητέρα ενώ ο 17χρονος φιλοξενείται από την οικογένεια , η οποία είχε συνδράμει να του προσφέρει δωρεάν μαθήματα για να τον βοηθήσουν στο σχολείο και τότε το παιδί που ήταν σε ηλικία 7 ετών, τους εξομολογήθηκε τους βιασμούς του» προσθέτει η Δήμητρα Πλαστήρα.

Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο 17χρονος, όχι μόνο έχει βιαστεί από τον πατέρα του, τον θείο του και σωρεία άλλων ανθρώπων που ήταν από τον περίγυρο του πατέρα αλλά έχει κακοποιηθεί σωματικά και ψυχολογικά από τη μητέρα. Μάλιστα, όπως έχει καταγγείλει ο 17χρονος θεωρεί συνένοχο τη μητέρα του γιατί είχε βιαστεί και μπροστά της.

«Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, κατά τη διάρκεια των λεγόμενων πάρτι που διοργάνωνε ο πατέρας με τον θείο μαζί με άλλους αλλοδαπούς και Έλληνες φίλους του πατέρα, είχαν βιντεοσκοπήσει τον 17χρονο κατά τη διάρκεια των βιασμών του. Θέλω να πω, επίσης, ότι τα παιδιά έχουν καταγγείλει ότι στους χώρους όπου κακοποιούνταν έβλεπαν κι άλλα παιδιά να κακοποιούνται κατά τη διάρκεια των βιασμών τους» κατέληξε η δικηγόρος, Δήμητρα Πλαστήρα.

Προτεινόμενα