Δεν το πίστευε κανείς… Ο σεΐχης του Ντουμπάι κάνει βόλτες ινκόγκνιτο με το μετρό του Λονδίνου

Λονδίνο: Βόλτες έκανε ο σεΐχης του Ντουμπάι και μάλιστα με το μετρό

Πρόκειται για έναν από τους γνωστότερους ανθρώπους στον κόσμο και ειδικά στο Ντουμπάϊ όπου είναι και σεΐχης. Αυτήν την φορά αποφάσισε να αφήσει πίσω αυτήν την ζωή και να μετακινηθεί ως “κανονικός άνθρωπος”.

Eγκαταλείπει λοιπόν την παραδοσιακή ενδυμασία του και ταξιδεύει στη βρετανική πρωτεύουσα χωρίς να τον αναγνωρίζουν κατά τη διάρκεια των διακοπών με την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο σεΐχης του Ντουμπάι με σχεδόν 15 εκατομμύρια followers στο Instagram πέρασε εντελώς απαρατήρητος στο μετρό του Λονδίνου χωρίς να φοράει την παραδοσιακή του ενδυμασία. 

Χωρίς την ενδυμασία του κάνει διακοπές στο Λονδίνο ο σεΐχης του Ντουμπάι

Ο Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ έκανε χρήση των γνωστού μετρό του Λονδίνου ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένεια και τους φίλους του την περασμένη εβδομάδα.  Ο πρίγκιπας είχε μοιραστεί νέα από το ταξίδι του με τους 14,5 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram – στους οποίους περιλαμβάνονται αστέρες του ποδοσφαίρου όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πολ Πογκμπά, καθώς και ο πρώην αρχηγός του κρίκετ της Αγγλίας Κέβιν Πίτερσεν.

Ο σεΐχης Χαμντάν, που δεν φορούσε την παραδοσιακή του ρόμπα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία του ίδιου και του φίλου του Μπαντρ Ατέει που φαίνονται ελαφρώς να… βαριούνται με το σύστημα του μετρό της πρωτεύουσας. Η λεζάντα έλεγε: «Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε και ο Μπαντρ έχει ήδη βαρεθεί». Οι δυο τους στέκονται σε ένα γεμάοτ βαγόνι, αλλά οι συνεπιβάτες τους δεν καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται μπροστά σε έναν διάδοχο του θρόνου.

Related posts

Φωτιά τώρα στους Δελφούς: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Μίλησε η επιστήμη: Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να σκοτώσετε μια αράχνη που θα βρείτε μέσα στο σπίτι σας

«Σκоτεινό» το μέλλον της Ελλάδας – Μαθεύτnκαν σήμερα τα άσχημα νέα