Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης δεν εμφανίζεται πλέον στο δικαστήριο

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Η αιτία που ο Μάνος Δασκαλάκης απουσίαζε από τη δικαστική αίθουσα

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται ακόμα σε εξέλιση και σήμερα Τετάρτη 29/3 προχώρησε με τις καταθέσεις τριών γιατρών για την υπόθεση του θανάτου της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη, της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ο Μάνος Δασκαλάκης απουσίαζε από το δικαστήριο, γεγονός που προκάλεσε ερωτήματα, τα οποία βέβαια απαντήθηκαν από τον δικηγόρο του.

Ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία έκανε γνωστό τον λόγο που ο πατέρας των τριών κοριτσιών δεν παρίσταται πλέον στις ακροαματικές διαδικασίες.

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Η τοποθέτηση του δικηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη

«Ο κύριος Δασκαλάκης έχει βρει δουλειά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έρχεται το τελευταίο διάστημα στο δικαστήριο. Σε επόμενες συνεδριάσεις, σε κάποιους συγκεκριμένους γιατρούς θα πάρει άδεια από τη δουλειά του και θα είναι εδώ. Και φυσικά αν κληθεί από το δικαστήριο ξανά. Αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να βρει δουλειά» υποστήριξε ο κ. Γεωργακόπουλος ενώ συμπλήρωσε μεταξύ άλλων όταν ερωτήθηκε για το είδος της δουλειάς του πρώην ποδοσφαιριστή και τραγουδιστή:

«Έχει βρει εργασία ως επιθεωρητής σε μια μεγάλη εταιρεία. Γνωρίζουμε που αλλά δεν υπάρχει λόγος να το πούμε. Είναι επιθεωρητής. Πάει και επιθεωρεί κάποια καταστήματα. Αυτή είναι η εργασία του Μάνου Δασκαλάκη».

Related posts

Τραγωδία: 38χρονη έγκυος υπέστη 3 ανακοπές – Νεκρό το μωρό της – Σε κρίσιμη κατάσταση η ίδια

Τώρα είναι στην αγκαλιά της Παναγίας: Νεκρή 11χρονη – Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στις διακοπές

Νέα μεγάλη φωτιά στα τώρα: Εκκενώνονται δύο οικισμοί – Νέο μήνυμα από το 112