Δήλωση Γιαμαρέλλου: Σάλος με τη δήλωση της λοιμωξιολόγου – «Ασφαλώς και κοινωνώ. Ούτε συζήτηση»

by i-diakopes.gr

Δήλωση Γιαμαρέλλου: Η λοιμοξιωλόγος πρόσθεσε «Ή πιστεύεις ότι είναι το μυστήριο και δεν μεταδίδεται ή δεν το πιστεύεις»

Δήλωση Γιαμαρέλλου: Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της λοιμωξιολόγου, μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας. Η καθηγήτρια Ελένη Γιαμαρέλλου αναφέρθηκε σε συνέντευξή της, τόσο στην πορεία της πανδημίας στη χώρα όσο και στο θέμα της Θείας Κοινωνίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, «Σκεφτείτε τον ενθουσιασμό του Έλληνα μόλις δει ότι έπεσαν τα κρούσματα. Πόσο θα χαλαρώσει. Επομένως, χαλαρώνω το lockdown, δεν σημαίνει ότι χαλαρώνω τα μέτρα». Ακόμα πρόσθεσε «Θα φτάσει τις 10 Δεκέμβρη, τα μέσα Δεκέμβρη; Εξαρτάται από τους αριθμούς και τους επιδημιολόγους. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε εντάξει όμως. Θα συνεχίσουμε να φοράμε μάσκα μέσα έξω, να αποφεύγουμε τους συγχρωτισμούς. Έχουμε ελπίδα να τα καταφέρουμε. Όλα θα εξαρτηθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας».

Όσον αφορά τον εορτασμό των Χριστουγέννων, η καθηγήτρια ανέφερε τα εξής «αν είμαστε συνεπείς θα μπορέσουμε να κάνουμε Χριστούγεννα με την οικογένειά μας. Να μαζευτούμε με την οικογένειά μας και τους στενότερους φίλους μας».

Σχετικά με τα σχολεία δήλωσε «Θα άνοιγα τα σχολεία, αλλά θα οργάνωνα την κινητικότητα των γονέων, αλλά και τον τρόπο που θα σχόλαγαν τα παιδιά».

Δήλωση Γιαμαρέλλου: «Ασφαλώ και κοινωνώ. Ούτε συζήτηση»

Η πιο σοκαριστική εκ των δηλώσεων της κυρίας Γιαμαρέλλου ήταν σχετικά με τη Θεία Κοινωνία

Η ίδια ανέφερε «το θέμα της μάσκας ήταν πρόβλημα εκεί. Είτε είσαι αρχιερέας είτε αρχιεπίσκοπος, κινδυνεύεις εξίσου. Όλοι να φοράμε μάσκα». Ωστόσο, η ίδια ανέφερε ότι εξακολουθεί κανονικά να κοινωνεί. Η ίδια είπε «Ασφαλώς. Ούτε συζήτηση. Μιλάμε μόνο για την Αγία Κοινωνία. Το μεγαλύτερο μυστήριο. Ή πιστεύεις ότι είναι το μυστήριο και δεν μεταδίδεται ή δεν το πιστεύεις».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα