Δημήτρης Μπουγιούκος: Ο 39χρονος αστυνομικός που εξέδιδε και κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη

Δημήτρης Μπουγιούκος: Ο 39χρονος αστυνομικός που εξέδιδε και κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη

Δημήτρης Μπουγιούκος: Ποιος είναι ο 39χρονος αστυνομικός που εξέδιδε 19χρονη κοπέλα;

Δημήτρης Μπουγιούκος: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του 39χρονου αστυνομικού. Εξέδιδε, κακοποιούσε και κρατούσε αιχμάλωτη 19χρονη κοπέλα στο σπίτι του. Το όνομά του είναι Δημήτρης Μπουγιούκος και στο προφίλ του τις τελευταίες ώρες δεκάδες χρήστες του Facebook του επιτίθενται λεκτικά.

Ο άνδρας από την Ηλιούπολη, κατηγορείται και η δράση του έχει σοκάρει το Πανελλήνιο λόγω του δράματος που ζούσε η 19χρονη κοπέλα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του.

Δημήτρης Μπουγιούκος: Ο 39χρονος αστυνομικός που εξέδιδε και κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη

Η δράση του Δημήτρη Μπουγιούκου – Ώθησε τη 19χρονη για να συμμετέχει σε πορνό

Μια βδομάδα πριν τον βιασμό της, η 19χρονη πήρε μέρος στα γυρίσματα ερωτικής ταινίας. Έπειτα από ραντεβού που της έκλεισε ο αστυνομικός με ανθρώπους της εταιρίας Sirina.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο αστυνομικός εμφανίστηκε στα γραφεία της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη, «Sirina Entertainment» στο Παλαιό Φάληρο, πριν από 10 ημέρες, συνοδευόμενος από την 19χρονη, την οποία και σύστησε ως σύντροφο του. Σκοπός της επίσκεψης τους, όπως είπε ο αστυνομικός στους ανθρώπους της εταιρίας και στον Δημήτρη Σειρηνάκη, ήταν να βάλει την 19χρονη στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας.

Η 19χρονη υπέγραψε συμβόλαιο 50 σελίδων με την εταιρία Sirina και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, επέστρεψε όταν τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για να παραλάβει την 19χρονη. Το μπλουζάκι με την επωνυμία Sirina, το οποίο φορούσε κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία, το είχε προμηθευτεί από τα γραφεία της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, είναι οι επαφές που είχε ο αστυνομικός με ένα συγκεκριμένο άτομο. Αυτό το άτομο, στο παρελθόν είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος, κατηγορούμενος για μαστροπεία, εκβιασμό και σύσταση συμμορίας. Πρόκειται για έναν πρώην φωτογράφο, ο οποίος έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα Escort Services. Μάλιστα, συμμετέχει ως μέτοχος σε βουλγαρική εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Εξετάζουν δηλαδή το ενδεχόμενο να σχετίζεται ο βιασμός και ξυλοδαρμός της 19χρονης και με πρόσωπα του εν λόγω κυκλώματος, το οποίο έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Δημήτρης Μπουγιούκος: Ο 39χρονος αστυνομικός που εξέδιδε και κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη

Δημήτρης Μπουγιούκος: Ποια ήταν η Η ανακοίνωση της «Sirina Entertainment»

«Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment», οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή. Ήρθαν πληροφορίες που σχετίζονταν με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη. Η κοπέλα εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της. Μάλιστα, από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές, είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment». Η πάγια θέση της είναι, ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος. Ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Δημήτρης Μπουγιούκος: Ο 39χρονος αστυνομικός που εξέδιδε και κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν