Δήμος Αθήνας: Οικονομική στήριξη 7,7 εκατ. ευρώ για επιχειρήσεις με δραστηριότητα στον πολιτισμό

Δήμος Αθήνας: Η σχετική πρόσκληση για αιτήσεις θα εκδοθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου

Δήμος Αθήνας: Οικονομική στήριξη 7,7 εκατομυρρίων ευρώ θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Αθηναίων. Η εν λόγω στήριξη θα αφορά σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του πολιτισμού. Η σχετική πρόκληση για αιτήσεις χρηματοδότησης θα εκδοθεί στις 28 του μήνα μέσω της EATA.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, η οικονομική στήριξη θα έχει τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης, για τις επιχειρήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης «δεν είναι μόνο ηθική η υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τους ανθρώπους του πολιτισμού για όλα αυτά που μας προσφέρουν. Είναι ο στόχος για να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις της πόλης ζωντανές. Να σταθούμε δίπλα τους στην πράξη για να σταθούν όρθιες. Και να κάνουμε όλοι μαζί ό,τι μπορούμε για να ξαναβρεί η Αθήνα τους ρυθμούς της».

Δήμος Αθήνας: Στήριξη 7,7 εκατ. ευρώ για τον πολιτισμό

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την οικονομική στήριξη του πολιτισμού εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων

Η χρηματοδότηση θα καλύπτει το 50% των εξόδων της επιχείρησης για το 2019. Το ελάχιστο ποσοστό επιχορήγησης θα είναι 5.000 ευρώ, ενώ το ανώτερο όριο 200.000 ευρώ. Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν οι επιχειρήσεις που έχουν καταγεγραμμένα έξοδο 10.000 ευρώ και πάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Στο Γραφείο Πληροφόρησης του ΕΦΕΠΑΕ/ΕΛΑΝΕΤ, Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 39, T.K. 10564, Αθήνα, (Στοά Πεσμαζόγλου, 7ος όροφος),
  • 213 0166100,
  • fax: 213 0166105,
  • e-mail: [email protected].

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo