Δίωξη και στα 200 τέρατα-πελάτες του 53χρονου

by Εύα Ζαχαριάδη
Δίωξη και στα 200 τέρατα-πελάτες του 53χρονου

Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Δίωξη για τους 200 παιδεραστές-τέρατα

Οι εξελίξεις τρέχουν για την υπόθεση της 12χρονης την οποία βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος κατηγορούμενος. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις πρόκειται να ασκηθεί δίωξη και στον κύκλο των παιδεραστών που είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο για να βρεθούν με την 12χρονη. Αναλυτικότερα:

Εκτός από την ποινική δίωξη σε βάρος του ίδιου, καθώς και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί του, η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη και κατά παντός άλλου υπευθύνου που φέρεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Πάνω από 200 παιδεραστές επικοινώνησαν με τον 53χρονο – «Σκανάρει» τα μηνύματα η ΕΛ.ΑΣ

Ήδη, τα στοιχεία που έχουν δει το φως τη δημοσιότητας πραγματικά σοκάρουν. Πάνω από 200 άνδρες επικοινώνησαν με τον μαστροπό 53χρονο προκειμένου να μάθουν πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού με την 12χρονη ούτως ώστε να τη βιάσουν.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά, ενώ μέσω social media «ψάρευε» τους πελάτες που έναντι αμοιβής -που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 50 έως 70 ευρώ- κακοποιούσαν σεξουαλικά και συστηματικά την 12χρονη.

Δίωξη και στα 200 τέρατα-πελάτες του 53χρονου

Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ για να βρίσκει τους «πελάτες»

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων προσπάθησαν να «χαρτογραφήσουν» τα σημεία όπου το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού. Το ένα είναι το κατάστημα του 53χρονου, το άλλο ένας χώρος που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί και το τρίτο αυτοκίνητα.

Αυτό που θυμάται το κορίτσι είναι ότι -με τη μεσολάβηση του συλληφθέντα- τη μετέφεραν σε δωμάτια και αυτοκίνητα, όπου τη βίαζαν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ουδέποτε το παιδί είχε πάρει χρήματα από αυτούς τους άντρες. Τα χρήματα παραδίδονταν στον 53χρονο.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι «υπήρχε ένας αρρωστημένος κύκλος παιδόφιλων γύρω από τον 53χρονο», ενώ στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θα σαρωθούν όλες οι κλήσεις, όλα τα μηνύματα αλλά και όλες οι επαφές του μέσω του ψεύτικου προφίλ που είχε δημιουργήσει για να αλιεύει «πελάτες».

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: tanea.gr

Προτεινόμενα