Δις ισόβια στον δολοφόνο της Κωνσταντίνας και του Γιώργου στη Μακρινίτσα

Δολοφονία στη Μακρινίτσα: Δις ισόβια για τον δολοφόνο

Με ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου ο 34χρονος κατηγορούμενος για τη διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα, καταδικάστηκε σε δις ισόβια και 6,5 χρόνια φυλάκισης.

Σε δις ισόβια και 6,5 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας τον 34χρονο Βολιώτη, δράστη του διπλού φονικού της Μακρινίτσας στις 5 Απριλίου 2021 στο πατρικό σπίτι της 28χρονης εν διαστάσει συζύγου του δολοφόνου Κωνσταντίνα Τσάπα, μητέρα ενός παιδιού 4 ετών σήμερα και του 30χρονου αδερφού της, Γιώργου Τσάπα.

Δις ισόβια στον δολοφόνο της Κωνσταντίνας και του Γιώργου στη Μακρινίτσα

Δολοφονία στη Μακρινίτσα: Η απόφαση του δικαστηρίου

Η απόφαση ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ήταν ομόφωνη και ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για τις δύο ανθρωποκτονίες, οι οποίες έγιναν με πλήρη καταλογισμό, όπως αποφάνθηκε το Δικαστήριο, απορρίπτοντας απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του περί ακαταλόγιστου λόγω ψυχικής διαταραχής. Στο άκουσμα της απαγγελίας της ποινής αργά το απόγευμα της Τρίτης, ο πατέρας των δύο αδερφών ξέσπασε σε λυγμούς νιώθοντας δικαιωμένος, όπως μεταδίδει το magnesianews.

Η συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε να αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και του ότι τον ώθησε στις πράξεις του η συμπεριφορά των θυμάτων, ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν