Δολοφονία Ραφήνα: «Ούτε μύγα δεν σκοτώνουν με τον τρόπο που τον δολοφόνησαν», δηλώνει η μητέρα του 42χρονου

by Τόνια Τζαφέρη

Δολοφονία Ραφήνα: Τι δήλωσε η μητέρα του άτυχου 42χρονου

Νεκρός ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό έπεσε ένας 42χρονος στην Ραφήνα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από δυο 24χρονους για κυριολεκτικά ασήμαντη αφορμή.

«Ούτε μύγα δεν σκοτώνουν με τον τρόπο που δολοφόνησαν το παιδί μου», λέει με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μια ομάδα πέντε ατόμων έξω από μπαρ στην πλατεία της Ραφήνας, τα ξημερώματα της Κυριακής (26.06.2022).

Η γυναίκα που έχασε τόσο πρόωρα και άδικα το γιο της, με δυσκολία καταφέρνει να ψελλίσει λίγες λέξεις. Βγήκε το Σάββατο το βράδυ για ένα ποτό με φίλους του σε μπαρ της Ραφήνας και δεν θα τον ξαναδεί ποτέ.

Δολοφονία Ραφήνα: «Ούτε μύγα δεν σκοτώνουν με τον τρόπο που τον δολοφόνησαν», δηλώνει η μητέρα του 42χρονου

Ο πόνος και ο θρήνος κυριαρχούν στη ψύχη της, ενώ τα λόγια της δείχνουν ένα άνθρωπο που αναζητά να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του γιού της. « Τι μπορεί να πει μια μάνα που έχασε το παιδί της με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω τι έγινε. Η αστυνομία να βρει τους δολοφόνους» λέει η χαροκαμένη μάνα και συνεχίζοντας τονίζει: « Ούτε μύγα δεν σκοτώνεις με αυτό το τρόπο».

Έχουν συλληφθεί δυο 24χρονοι για την δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα

Μέχρι στιγμής για το θάνατο του 42χρονου έχουν συλληφθεί δύο εκ των πέντε ατόμων που συμμετείχαν στη φονική συμπλοκή

Και οι δύο τους είναι αλλοδαποί και ηλικίας 24 ετών. Ο ένας εξ αυτών είναι κηπουρός στο επάγγελμα, ενώ ο άλλος υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Μετά την έκταση που πήρε το θέμα και τις έρευνες των αστυνομικών, οι δύο συλληφθέντες πήγαν στον αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας και παραδόθηκαν. Έτσι οι αστυνομικές αρχές αναζητούν άλλα τρία άτομα, ενώ οι από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής αλλά και τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων έχουν και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας στην Ραφήνα

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 42χρονος διαπληκτίστηκε με τους πέντε αλλοδαπούς σε μπαρ της Ραφήνας.

Όλα ξεκίνησαν από μια μικρή παρεξήγηση έξω από την τουαλέτα του καταστήματος.

Δολοφονία Ραφήνα: «Ούτε μύγα δεν σκοτώνουν με τον τρόπο που τον δολοφόνησαν», δηλώνει η μητέρα του 42χρονου

Στη συνέχεια, η ένταση μεταφέρθηκε έξω από το μαγαζί, όπου οι δράστες περίμεναν τον 42χρονο, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν, σκοτώνοντας τον.

Τα περισσότερα χτυπήματα, όπως φαίνεται, ο 42χρονος τα δέχτηκε με σιδηρογροθιά.

Στο σημείο όπου έπεσε νεκρός γιατί «ήταν η κακιά η ώρα» όπως είπαν οι δυο συλληφθέντες, δυο 24χρονοι, φίλοι του άτυχου 42χρονου άφησαν ένα λευκό τριαντάφυλλο στη μνήμη του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν