Δολοφόνησαν μητέρα στο σημείο που σκοτώθηκε ο γιος της δυο μέρες πριν!

by Τόνια Τζαφέρη

Ένα 14χρονο αγόρι πυροβολήθηκε δώδεκα φορές στο Roseland στο Νιου Τζέρσεϊ

Η Tucker, 31χρονη μητέρα έξι παιδιών, πυροβολήθηκε στο στήθος νωρίς το πρωί της Τετάρτης επισκεπτόμενη το σημείο όπου σκοτώθηκε ο γιος της, Kevin Tinker Jr., το απόγευμα της Κυριακής. Ο πατέρας του 14χρονου είπε ότι ο γιος του πήγαινε στο σπίτι ενός φίλου του όταν πυροβολήθηκε.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα του Νιου Τζέρσεϊ και φυσικά οι φίλοι και κοντινοί άνθρωποι της οικογένεια της Delisa Tucker και του Kevin Tinker Jr. που χάνουν δύο αγαπημένα πρόσωπα, με διαφορά μόλις δύο ημερών, και τώρα προγραμματίζουν δύο κηδείες.

Πρώτα δολοφόνησαν με 12 σφαίρες τον 14χρονο γιος της και ύστερα την ίδια, δυο μέρες μετά, την στιγμή που είχε πάει να επισκεφθεί το σημείο που έπεσε νεκρός ο 14χρονος γιος της.

Κανένας μάρτυρας στην δολοφονία, ντετέκτιβ έχουν αναλάβει την υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, η Tucker αφήνει πίσω της πέντε παιδιά μεταξύ 4 και 15 ετών. Οι αγαπημένοι της έχουν δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe για βοήθεια με τα έξοδα κηδείας και για να φροντίσουν τα παιδιά της.

Η αστυνομία είπε ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες για τον πυροβολισμό του Τάκερ το πρωί της Τετάρτης και πλέον οι ντετέκτιβ ερευνούν τις δολοφονίες τόσο της μητέρας, όσο και του γιου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo