Δωρεά ΟΠΑΠ: Θα παράσχει υλικό και εξοπλισμό στο Ιπποκράτειο, το Δήμο και την Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Δωρεά ΟΠΑΠ: Πρόκειται για μία έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής του υπευθυνότητας

Δωρεά ΟΠΑΠ: Ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία στήριξης της Θεσσσαλονίκςη που τόσο πλήττεται από τον κορονοϊό. Συγκεκριμέ,α θα προσφέρει δωρεάν υλικό και εξοπλισμό στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, στο Δήμο καθώς και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης.

Αρχικά, στο Ιπποκράτειο θα προσφέρει εξοπλισμό που δίνει τη δυνατότητα θεραπευτικών και διαγνωστικών παρεμβάσεων στο θάλαμο νοσηλείας ασθενών με λοίμωξη covid-19.

Στη συνέχεια, δίνει επίσης οκτώ συσκευές υψηλής ροής οξυγόνου, τρεις φορητούς αναπνευστήρες, φορητό ακτινολογικό μηχάνημα, δυο απινιδωτές και φορητό υπέρηχο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Νικόλαος Αντωνάκης ανέφερε «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που το πολύ επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο του κορονοϊού covid-19 δοκιμάζει τα όρια του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Η χειρονομία αυτή αποτελεί απόδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας του ΟΠΑΠ, ενώ μας δίνει τα απαραίτητα εφόδια. Και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς που έχουν ανάγκη».

Δωρεά ΟΠΑΠ: Προσφέρει δωρεάν υλικό και εξοπλισμό στη Θεσσαλονίκη

Δείτε τι πρόσφερε ο ΟΠΑΠ δωρεάν στο Δήμο και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στη Θεσσαλονίκη

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκςη μεγάλο αριθμό προστατευτικών μασκών και γάντια μιας χρήσης. Παράλληλα, διαθέτει 5.400 φιάλες αντισηπτικού στο Δήμο Θεσσαλονίκης για την κάλυψη των αναγκών στα δημοτικά κτήρια.

Σε απάντηση αυτής της γενναιόδωρης προσφοράς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Ζέρβας δήλωσε «Είμαι βέβαιος ότι οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι ο ΟΠΑΠ είναι μαζί μας σε ό,τι σημαντικό συμβαίνει στην πόλη».

Τέλος, από μεριάς του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης ανέφερε «στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία που βιώνει η χώρα και η κοινωνία μας λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού, αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ για το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, για την αλληλεγγύη και την ενεργό συνεισφορά σας στην κοινωνία, με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ στον τομέα της υγείας, με στόχο να συμβάλλετε ενεργά στην αντιμετώπιση της διασποράς του covid-19».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν