Δωρεάν rapid tests: Εντοπίστηκαν 19 κρούσματα σε 537 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τον ΕΟΔΥ

by i-diakopes.gr

Δωρεάν rapid tests: Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των τεστ ανά περιοχή

Δωρεάν rapid tests: Καθημερικά πραγματοποιούνται τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου. Από κλιμάκια του ΕΟΔΥ μαζί με τις ΚΟΜΥ σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ο σκοπός είναι να εντοπιστούν τα νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού, ώστε να απομονωθούν και να ανακοπεί η περαιτέρω διάδοση του κορονοϊού στην κοινότητα.

Χθες διενεργήθηκαν συνολικά 537 δωρεάν τεστ σε διάφορες περιοχές της χώρας με τη διαδικασία drive through. Από αυτά, εντοπόστηκαν συνολικά 19 θετικά στον κορονοϊό, δηλαδή ποσοστό θετικότητας 3,54%. Τα θετικά κρούσματα αφορούν σε 9 άνδρες και 10 γυναίκες.

Αναλυτικότερα:

Από τα 35 τεστ που πραγματοποιήθηκαν στη Λεωφόρο Κύκνων στην Καστοριά, βρέθηκαν 2 θετικά. Αφορούν σε δύο άνδρες των οποίων η διάμεση ηλικία είναι τα 48 έτη.

Από τα 133 τεστ που πραγματοποιήθηκαν στους Αγίους Θεοδώρους στην Κορινθία, εντοπίστηκε 1 θετικό. Αυτό αφορά σε γυναίκα με ηλικία τα 45 έτη.

Από τα 149 τεστ που διενεργήθηκαν στο Γέρα Λέσβου, εντοπίστηκαν 5 θετικά. Αυτά αφορούν σε 4 άνδρες και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 43 έτη.

Από τα 206 τεστ που πραγματοποιήθηκαν στην Ερμούπολη Σύρου, τα 11 προέκυψαν θετικά. Αυτά αφορούν σε 3 άνδρες και 8 γυναίκες με ενδιάμεση ηλικία τα 41 έτη.

Τέλος, δε βρέθηκε κανένα θετικό κρούσμα στα 14 τεστ που πραγματοποιήθηκαν στην Ερμούπολη Σύρου.

Δωρεάν rapid tests: Στο 3,54 η θετικότητα από τα τεστ κορονοϊού

Δωρεάν rapid test θα πραγματοποιηθούν επίσης αύριο Τετάρτη 9/12 στα Χανιά στην Κρήτη

Αύριο Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 14.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με τη διαδικασία drive through στα Χανιά. Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας, πίσω από το μέγαρο της αντιπεριφέρειας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα