Δώρο Χριστουγέννων 2020: Οι προβλεπόμενες διαδικασίες και τι ισχύει για όσους βγήκαν σε αναστολή

by Antonis Spyropoulos

Δώρο Χριστουγέννων 2020: Η διαδικασία για να το πάρετε

Δώρο Χριστουγέννων 2020: Το κράτος θα καταβάλει το τμήμα του Δώρου που είναι αντίστοιχο του χρονικού διαστήματος της αναστολής της σύμβασης εργασίας. Ο υπολογισμός του ποσού θα γίνεται με βάση την αποζημίωση ειδικού σκοπού. Πιο συγκεκριμένα τα 534 ευρώ ανά μήνα.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Εργασίας, αλλάζουν τα πράγματα. Εξαιτίας ότι το Δώρο Χριστουγέννων θα παρέχεται με βάση τα 534 ευρώ, οι προβλεπόμενες διαδικασίες θα είναι πιο εύκολες αναφορικά με την καταβολή του Δώρου Πάσχα. Έτσι οι επιχειρήσεις δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν ανακριβή στοιχεία για τους μισθούς των εργαζόμενων.

Δώρο Χριστουγέννων 2020: Τι ισχύει για όσους μπήκαν σε αναστολή

Πως θα υπολογιστεί το Δώρο που θα λάβουν τα Χριστούγεννα όσοι εργαζόμενοι μπήκαν σε αναστολή

Σχετικά με τους εργαζομένους που μπήκαν σε αναστολή. Ιδιαίτερα για όσους τέθηκαν σε αναστολή πάνω από 2 ή 3 μήνες εντός του 8μηνου Μάιος – Δεκέμβριος. Το χρηματικό ποσό που θα λάβουν θα είναι λιγότερα.

Διότι ο υπολογισμός του Δώρου θα γίνει σχετικά με τους μήνες της αναστολής επί των 534 ευρώ της αποζημίωσης ειδικού σκοπού. Ο υπολογισμός δεν θα γίνει επί του ονομαστικού μισθού του εργαζόμενου πριν την αναστολή της σύμβασης.

Μεγαλύτερα ποσά για όσους εργάζονται με μερική απασχόληση ή εκ περιτροπής εργασία. Οι οποίοι αμείβονται με μισθούς κάτω των 534 ευρώ μήνα.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα