Δώρο Χριστουγέννων: Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε οικονομική ενίσχυση των αδύναμων τα Χριστούγεννα

by i-diakopes.gr

Δώρο Χριστουγέννων: Παράλληλα θα υπάρξει και ρύθμιση για αναστολή πλειστηριασμών

Δώρο Χριστουγέννων: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του χθες από το βήμα της Βουλής. Ανακοίνωσε ότι πρόκειται να υπάρξει ρύθμιση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με την αναστολή των πλειστηριασμών. Ακόμα, θα ενισχυθούν οικονομικά οι αδύναμοι με δώρο την περίοδο των Χριστουγέννων. Αυτά ανακοίνωσε στην τριτολογία του στην ολομέλεια της Βουλής σε συζήτηση σχετικά με την πορεία του κορονοϊού στη χώρα.

Δώρο Χριστουγέννων: Θα ενισχυθούν οι οικονομικά αδύνατοι

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού σχετικά με το δώρο για τα Χριστούγεννα στους οικονομικά αδύνατους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά «Θα αποφασίσουμε τον τρόπο αλλά θα υπάρξει καθώς έχουμε τη δυνατότητα. Η κυβέρνηση θα σταθεί κοντά σε όσους έχουν περισσότερη ανάγκη».

Ακόμα, σχετικά με τις προτάσεις που κατέθεσαν οι πολιτικοί αρχηγοί για τους πλειστηριασμούς, τις έκανε δεκτές και ανέφερε «θα υπάρξει με σχετική ρύθμιση που θα φέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης».

Ειδικότερα για τις προτάσεις του ΑλέξηΤσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα. Το πως και με ποιο τρόπο καθώς και το πότε ακριβώς, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα εξειδικευτεί από το οικονομικό επιτελείο υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση θα σταθεί όπως το έχει κάνει μέχρι σήμερα κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα