Δράμα στην Αμαλιάδα για γυναίκα: Βρέθηκε στον δρόμο- Κοιμάται σε αυτοκίνητο μετά από την έξωση που της έγινε

Δράμα στην Αμαλιάδα για γυναίκα: Οι αντιδράσεις και οι συζητήσεις για την γυναίκα που βρέθηκε στον δρόμο

Ένα σκληρό οικογενειακό δράμα ζει μια γυναίκα στην Αμαλιάδα. Η γυναίκα βρέθηκε στον δρόμο μετά από έξωση που της έγινε και πλέον κοιμάται στο αυτοκίνητο της. Οι σκληρές εικόνες και η έκκληση της γυναίκας έχουν προκαλέσει συζητήσεις στην τοπική κοινωνία της Ηλείας.

Ζούσε για χρόνια σε σπίτι με τον πατέρα της, στην Αμαλιάδα, αλλά η ανεργία την πίεζε οικονομικά όλο και περισσότερο. Η γυναίκα από την Ηλεία αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο και της έγινε έξωση. Πλέον κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό της και απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για βοήθεια. Να βρεθεί μια δουλειά για εκείνη, ώστε να μπορέσει και πάλι να ζήσει φυσιολογικά.

Τα όνειρα της ζωής της στεγάζει από χθες (17-02-2022) μέσα σε ένα αυτοκίνητο μία γυναίκα από την Αμαλιάδα, η Στέλλα Παναγιωτοπούλου, που διέμενε σε μισθωμένη κατοικία αλλά αδυνατούσε να πληρώνει τα ενοίκια. Έκαναν έξωση στην ίδια και στον πατέρα της, που ζούσαν μαζί, με αποτέλεσμα να μείνει κυριολεκτικά στο δρόμο.

Ένα παλαιό και μικρό Ι.Χ. έγινε το νέο σπιτικό της. Όπως τονίζει η ίδια, την τσάκισε η μακροχρόνια ανεργία και όλα τα άλλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά της. Τώρα η μόνη λύση που της απομένει είναι η αναζήτηση και η εξεύρεση μιας δουλειάς, είτε στο Δήμο Ήλιδας που διαμένει είτε κάπου αλλού. Να μπορέσει να ξαναζήσει κάτω από ανθρώπινες και αξιοπρεπής συνθήκες. Για το λόγο αυτό, κάνει έκκληση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προκειμένου να την βοηθήσουν και να τις προσφέρουν μία εργασία που θα την βοηθήσει να αποκτήσει μία οικονομική σταθερότητα και να μπορεί να είναι αξιόπιστη προς ανθρώπους με τους οποίους κάνει συναλλαγές.

Το οικογενειακό δράμα που ζει η άστεγη γυναίκα στην Αμαλιάδα

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κ. Παναγιωτοπούλου αν μη τι άλλο αποδεικνύονται από το χρόνο στον οποίο έχει να εργαστεί, αφού παραμένει άνεργη και χωρίς να έχει δουλέψει καθόλου για σχεδόν μία δεκαετία! Όλα αυτά τα χρόνια έμενε με τον υπερήλικα πατέρα της, ωστόσο η προχθεσινή απόφαση τους προκάλεσε έκπληξη. Παρ’ όλα αυτά την αποδέχτηκαν, με τον υπερήλικα πατέρα να διαμένει αυτή τη στιγμή σε συγγενικό σπίτι σε ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ήλιδας.

Η ίδια παραμένει κοντά στο σπίτι που έμενε και κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό της, μαζί με όσα πράγματα πρόλαβε να πάρει από το σπίτι της.

Related posts

87χρονη γιαγιά πυροβόλησε ληστή στην Ηλεία: Ο άνδρας μπούκαρε μέσα στο σπίτι της και της άσκησε σωματική βία

«Εξέθεσε τον πατέρα της σε κίνδυνο»: Αντιμέτωπη με φυλάκιση η κόρη του 94χρονου που ζούσε μέσα στο αυτοκίνητο και πέθανε

«Έφυγε πικραμένος, εγκαταλελειμμένος»: Πέθανε ο 93χρονος που ζούσε με την κόρη του σε αυτοκίνητο μετά την έξωση

Μάθημα ανθρωπιάς στη Θεσσαλονίκη: Φαγητό σε απόρους στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Μαγείρεψε και η Δώρα Τσαμπάζη

Η νεκροψία «μίλησε» για την 13χρονη: Ποια ήταν τελικά η αιτία θανάτου της Κωνσταντίνας από την Ηλεία

Στα «μαύρα» ντύθηκε η Ηλεία: Νεκρή η 13χρονη, που έχασε τη μητέρα της 2 μηνών και η τραγική σύμπτωση όταν έφτασε το ΕΚΑΒ

Τραγωδία στη Πηνεία: Έσβησε ξαφνικά ένα κορίτσι μόλις 13 ετών μετά από υψηλό πυρετό

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Βρέθηκα στο δρόμο με το παιδί μου να ζητιανεύω κι έτσι έμαθα να εκτιμώ τη κάθε μέρα και αυτά που έχω σήμερα

Βαριά «καμπάνα» στην Αμαλιάδα: Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε 72χρονο που παράτησε νεογέννητα κουτάβια με τη μητέρα τους σε δάσος