Δύσκολες ώρες για τη Μάρα Ζαχαρέα: Η τραγική απώλεια που «τσάκισε» τη δημοσιογράφο

Μάρα Ζαχαρέα: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας της, Αιμίλιος Ζαχαρέας

Η γνωστή δημοσιογράφος, Μάρα Ζαχαρέα, βιώνει βαρύ πένθος αφού χθες έφυγε από την ζωή ο πατέρας της, Αιμίλιος Ζαχαρέας. Την Δευτέρα, 22/1, θα τελεστεί η κηδεία του γνωστού οικονομολόγου.

Ο Αιμίλιος Ζαχαρέας, οικονομολόγος, γνωστός για τις μελέτες του σε ζητήματα της οικονομίας και της πολιτικής, καθώς επίσης για την έντονη συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες από την εποχή του 1-1-4.

Τον Ιούλιο του 1962, ως μέλος της νεολαίας της ΕΔΑ, ο ίδιος και ο Θανάσης Τσιώκος αποφασίζουν να ανεβάσουν στην Ακρόπολη –εσαεί σύμβολο ελευθερίας- μια σημαία ελληνική με τον αριθμό 114. Έχει δημοσιεύσει ικανό αριθμό βιβλίων, άρθρων, μελετών και έχει διδάξει σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

Λίγα λόγια για τον Αιμίλιο Ζαχαρέα, πατέρας της Μάρας Ζαχαρέα

Υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης του Ινστιτού του Γκράμσι της Ρώμης και έχει τιμηθεί από διεθνείς οργανισμούς για το έργο του.

Κόρη του η δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Μάρα Ζαχαρέα.

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει στις 11:00 την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου από το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Με δάκρυα στα μάτια θα κλιθεί να τον αποχαιρετήσει μεθαύριο η αγαπημένη του κόρη, Μάρα, ενώ η είδηση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την πολύκροτη συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου η ίδια δήλωσε πόσο σημαντικός ήταν για αυτήν

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη