Δυστυχώς είναι οριστικό: Επιβεβαιώθηκαν οι τραγικές φήμες για την Κέιτ Μίντλεντον!

by Maria Giannoutsou
Δυστυχώς είναι οριστικό: Επιβεβαιώθηκαν οι τραγικές φήμες για την Κέιτ Μίντλεντον!

Μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση προέκυψε από το παλάτι του Κένσινγκτον για την Κέιτ Μίντλετον, που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Τα νεότερα που προέκυψαν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον
«Είναι μεγάλη ανακούφιση το γεγονός, ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία της και τα πάει πολύ καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο εν λόγω φίλος του ζευγαριού, συμπληρώνοντας πως όλη αυτή η διαδικασία έχει αποτελέσει μια πολύ δύσκολη στιγμή, γεμάτη αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον, που κατάφερε να εντοπίσει από νωρίς τον όγκο και να τον αντιμετωπίσει εγκαίρως.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2023, με την Κέιτ να επιθυμεί να επανέλθει σύντομα στα δημόσια της καθήκοντα και να βρίσκεται ίσως πιο σύντομα σε αυτό το σημείο, σε σύγκριση με όσα μπορεί να πιστεύουμε. «Το κλειδί τώρα είναι να αποφύγει οποιαδήποτε στρεσογόνο κατάσταση και να γίνει απλά η δουλειά«, αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος.

Δυστυχώς είναι οριστικό: Επιβεβαιώθηκαν οι τραγικές φήμες για την Κέιτ Μίντλεντον!

Τις εβδομάδες που ακολούθησαν, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η σύζυγός του “είναι καλά” κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στα μέσα Μαΐου. Αργότερα τον ίδιο μήνα, το People ανέφερε ότι η πριγκίπισσα είχε εντοπιστεί έξω με την οικογένειά της. Αυτό συνέπεσε με ένα άρθρο στο Vanity Fair: “Ήταν μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και τα πηγαίνει πολύ καλύτερα”, δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος στο περιοδικό. “Ήταν, φυσικά, μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική περίοδος. Όλοι έχουν συσπειρωθεί γύρω της – ο William, οι γονείς της και η αδελφή και ο αδελφός της”.

Παρόλ’ αυτά, το Παλάτι δεν έχει ορίσει σταθερή ημερομηνία για την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα, επιβεβαιώνοντας μόνο ότι δεν θα παραστεί στην πρόβα για το Trooping the Colour στις 8 Ιουνίου. Δεν έχουν ακόμη σχολιάσει αν θα παραστεί στο Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου, αλλά λέγεται ότι θα επιστρέψει στο προσκήνιο μόνο όταν η ιατρική της ομάδα δώσει το πράσινο φως.

Ήδη κυκλοφορούν φήμες για το πότε θα γίνει αυτό, με ορισμένες βρετανικά έντυπα να αναφέρουν ότι θα γίνει το φθινόπωρο. Μπορεί επίσης να μην είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν θα βρίσκεται στο προσκήνιο: λόγω των επερχόμενων εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 4 Ιουλίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Κάρολος ακύρωσαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για να μην αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από την πολιτική διαδικασία.

Έτσι, προς το παρόν, φαίνεται ότι όλοι θα πρέπει να είμαστε σε αναμονή.

Προτεινόμενα