EasyJet 2020: Τα έσοδα της αεροπορικής εταιρίας το 2020 μειώθηκαν κατά 88%

EasyJet 2020: Οι οικονομικές ζημίες εξαιτίας του κορονοϊού για την αεροπορική εταιρία ήταν τεράστιες

EasyJet 2020: Κατά 88% μειώθηκαν τα έσοδα της αεροπορικής εταιρίας EasyJet το έτος που μας πέρασε λόγω κορονοϊού. Μάλιστα η μετοχή της αεροπορικής εταιρίας υποχωρεί συνεχώς. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, η αεροπορική εταιρία σημείωσε έσοδα μειωμένα κατά 90% στα 118 εκατομμύρια στερλίνες. Τα βοηθητικά έσοδα μειώθηκαν επίσης κατά 84% στα 47 εκατομμύρια στερλίνες.

Τα συνολικά έσοδα για το προηγούμενο έτος διαμορφώθηκαν σε μόλις 165 εκατομμύρια στερλίνες. Τεράστεια μείωση συγκριτικά με το 2019 όπου τα έσοδα ήταν 1,42 δις. στερλίνες.

Τέλος, ο αριθμός επιβατών της αεροπορικής εταιρίας μειώθηκε κατά 87% σε 2,9 εκατομμύρια.

Εκτός από τα μειωμένα έσοδα το 2020, η αεροπορική εταιρία θα μειώσει το όριο επιτρεπόμενων αποσκευών το Φεβρουάριο

Η βρετανική αεροπορική εταιρία σχεδιάζει να μειώσει τις αποσκευές που επιτρέπονται να παίρνει ένας επιβάτης στην καμπίνα του αεροπλάνου. Το εν λόγω μέτρο θα ισχύσει από τις 10 Φεβρουαρίου 2021.

Αυτό που αλλάζει είναι ότι ο επιβάτης θα μπορεί να φέρει μαζί του χειραποσκευή, μόνο στην περίπτωση που είναι σε μπροστινή θέση ή υπάρχει χώρος μπροστά από το κάθισμά του.

Θα εξακολουθήσει να ισχύει βέβαια ότι ο επιβάτης μπορεί να φέρει μία μικρή τσάντα μαζί του, σε μέγεθος 45x35x20 εκατοστά.

Η πολιτική αυτή είναι παρόμοια με αυτή της Ryanair αφού όπως είχε ανακοινωθεί από την εταιρία, «Κάνουμε κάποιες αλλαγές στην πολιτική της τσάντας καμπίνας μας για να βελτιώσουμε την επιβίβαση. Και την ακρίβεια και να δώσουμε στους πελάτες βεβαιότητα για το τι επιτρέπεται να φέρουν στο αεροσκάφος».

Related posts

WiFi: Έκτακτη προειδоπоίηση – Πώς μας παρακоλουθούν μέσω των κινητών μας

Μόνο έξι ένоχοι για την τpαγωδία στο Μάτι – Αυτοί είναι αναλυτικά

Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε πριν λίγο Ρομά σε 73χρονο