Έχασα τον άντρα μου από Κορονοϊό. Όσοι δεν εμβολιάζεστε είστε ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ!

Κείμενο προς αντιεμβολιαστές: Όσοι δεν εμβολιάζεστε είστε ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ!

Κείμενο προς αντιεμβολιαστές: Όσοι δεν εμβολιάζεστε είστε ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ

Κείμενο προς αντιεμβολιαστές: Είστε ανεύθυνα παρτάλια που κράζετε όποιον εμβολιάζεται. Μιλάτε για τσιπάκια και μαγνητισμό. Έχετε βγάλει το δημοτικό; Αντί να αναλάβετε τις ευθύνες σας, προτιμάτε να κολλήσετε τους γύρω σας. Ο άντρας μου χάθηκε από κορωνοϊό στο πρώτο κύμα της πανδημίας, όμως δεν θα πω περισσότερα. Θέλω να παραμείνω ανώνυμη.

Κείμενο προς αντιεμβολιαστές: Όσοι δεν εμβολιάζεστε είστε ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ!

Η αλήθεια ενός κειμένου: Μιλά κατά των αντιεμβολιαστών

Ναι το εμβόλιο είναι το μόνο πράγμα για το οποίο δεν θα αναλάβει την ευθύνη η μητέρα ή ο πατέρας σας όπως κάνετε συνήθως όταν παντρεύεστε (τρέχα πατέρα/μάνα να πληρώσεις) ή χωρίζετε (τρέχα πατέρα/μάνα να με φιλοξενήσεις) ή κάνετε παιδιά (τρέχα πατέρα/μάνα να τα κρατήσεις). Γιατί δεν μπορεί κανένας άλλος, να το κάνει για εσάς. Παρόλα αυτά, έχουν εμβολιαστεί ο πατέρας και η μάνα και εσείς 40 και 45 χρονών μουλάρια αφήνετε τους μεγαλύτερους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Έχασα τον άντρα μου, με άφησε μονη με δύο παιδιά. Αν είχε βγει το εμβόλιο τότε και είχε εμβολιαστεί, δεν θα τα περνάγαμε όλα αυτά. Αλλά νομίζετε ότι δεν θα συμβεί σε εσάς. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα όταν βλέπει να συμβαίνει κάτι τραγικό στον διπλανό του, να νομίζει πως δεν θα συμβεί ποτέ στον ίδιο. Μακριά από τον κ#λο μας κι ας είναι και δυο πόντους.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ!

Χριστίνα Α.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα