«Έχει ραγίσει η καρδιά μου»: Η πρώτη ανάρτηση του Άλεκ Μπάλντουιν μετά τη δολοφονία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust»

Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη ανάρτηση του μετά τη δολοφονία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust»

Εξελίξεις και ανατροπές έχουν προκύψει στην υπόθεση δολοφονίας στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust στην Σαντα Φε του Μεξικού που έχει συνταράξει ολόκληρο τον πλανήτη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail το φυσίγγιο που σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας ήταν «κανονικό και όχι άσφαιρο».

Μια αποκάλυψη η οποία αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα της έρευνας σχετικά με τη δολοφονία της διευθύντριας φωτογραφίας που έπεσε νεκρή από τα χέρια του διάσημου ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας Rust στην Σαντα Φε, κάνουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπόλντουιν στο Νέο Μεξικό περιείχε μία μοναδική, πραγματική σφαίρα, ανέφερε ένα σωματείο του Χόλιγουντ σε υπόμνημα προς τα μέλη του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Μία πραγματική σφαίρα εβλήθη κατά λάθος στα γυρίσματα από τον πρωταγωνιστή, πλήττοντας τόσο τη διευθύντρια φωτογραφίας, το μέλος (μας) Χαλίνα Χάτσινς, όσο και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα», ανέφερε σε αυτό το υπόμνημα το τοπικό παράρτημα του σωματείου IATSE, σύμφωνα με το Variety και το IndieWire.

Η πρώτη ανάρτηση του Άλεκ Μπάλντουιν

Ο Άλεκ Μπάλντουιν στην πρώτη του ανάρτηση στα social media, μετά το τραγικό συμβάν δηλώνει πως «έχει ραγίσει η καρδιά του» και πως «συνεργάζεται με την αστυνομία», στα πρώτα του λόγια μετά τον θανάσιμο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς, διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας «Rust», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο ηθοποιός δηλώνει πως «δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και την λύπη μου για το τραγικό ατύχημα που αφαίρεσε την ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και συναδέλφου που θαύμαζα βαθιά».

Συγκλονισμένος ο αδελφός του, Στίβεν Μπάλντουιν– «Ζητώ τις προσευχές σας»

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια Μπάλντουιν μετά το τραγικό περιστατικό με την δολοφονία στο σετ της ταινίας «Rust» στο οποίο εμπλέκεται ο Άλεκ Μπάλντουιν.

«Ζητώ τις προσευχές σας απόψε, φίλοι», ήταν τα πρώτα λόγια του Στίβεν, αδελφού του Άλεκ Μπάλντουιν.

Ο μικρότερος αδελφός του Άλεκ που πυροβόλησε – κατά λάθος – τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, σε ανάρτησή του αναφέρει»: «Ζητώ τις προσευχές σας απόψε, φίλοι. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν πέρα από αυτό από το να προσευχηθείτε για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτό το τραγικό δυστύχημα. Ευχαριστώ».

Related posts

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Auτή είναι η νέα ημερομηνία που μεταφέρεται η Πρωτομαγιά – Τετραήμερο τους εργαζόμενους

Πρώτη θέση παγκοσμίως η Αθήνα για τον καλύτερο λóγο – Περήφανοι όλοι οι Αθηναίοι, τpομερή πρωτιά