«Έχει σκοτώσει κι άλλα παιδιά»: Η νέα καταγγελία της μητέρας της 21χρονης Έμμας για τον 26χρονο Αλβανό που προκαλεί ανατριχίλα

21χρονη Έμμα: Η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας καταγγέλει για τον 26χρονο Αλβανό

Η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Για πρώτη φορά μιλάει δημόσια από την ημέρα που έχασε την κόρη της για τον γολγοθά που περνάει.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς της 21χρονης πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας έτσι ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

Η ίδια τόνισε πως οι νόμοι της χώρας «πάσχουν». «Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ χρωστάω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην κα Τζιάλα και στον αγώνα της. Έγινε κακούργημα, αντί για πλημμέλημα το να χτυπήσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Και ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί» συμπλήρωσε.

21χρονη Έμμα: Ο 26χρονος Αλβανός σεσημασμένος εγκληματίας

Μιλώντας για τον κατηγορούμενο, η κα Καμπάκη υπογράμμισε το γεγονός πως πρόκειται για έναν σεσημασμένο άνθρωπο, «τον έχουν πιάσει για διακίνηση ναρκωτικών, σκοτώνει παιδιά με ναρκωτικά, δεν έχει χαρτιά παραμονής, κυκλοφορεί ελεύθερος και όλα αυτά με την ανοχή του κράτους» σημείωσε.

«Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά του παιδιού μας» κατέληξε η κα Καμπάκη, σχετικά με τη δωρεά οργάνων της Έμμας.

Μια οικογένεια που έχασε το παιδί της και παρά την απώλεια δείχνει το μεγαλείο ψυχής.

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο