Έχει στοιχεία ότι φταίνε οι γιατροί: O Μάκης Τριανταφυλλόπουλος υπερασπίζεται την Ρούλα και θέλει να φέρει ανατροπή στην υπόθεση

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Στο προσκήνιο με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει με την 33χρονη, να βρίσκεται στην φυλακή και με τις αποδείξεις να μην επαρκούν για την ενοχοποίηση της.

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ρούλα Κουσκουρή από το πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», καθώς δήλωσε πως πασίγνωστος δημοσιογράφος προτίθεται να καταθέσει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Έχω σημαντικότατα στοιχεία στα χέρια που μπορούν να κάνουν μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας» φαίνεται να δήλωσε ο δημοσιογράφος στην ρεπόρτερ του Star επιβεβαιώνοντας έτσι την πληροφορία της. Πρόκειται για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η δημοσιογράφος του Star.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για την υπόθεση Πισπιρίγκου

«Τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο το οποίο είχε εμπλοκή στην νοσηλεία της Τζωρτζίνας σε ένα από τα 4 νοσοκομεία που βρέθηκε η 9χρονη είναι πανεπιστημιακού επιπέδου ο άνθρωπος που έχει δώσει τα στοιχεία αυτά. Τη μαρτυρία αυτήν διατίθεται να την καταθέσει στην 18η ανακρίτρια» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ρούλα Κουσκουρή για τον δημοσιογράφο προσθέτοντας όπως ο ίδιος δήλωσε πως «έχει στοιχεία που θα αποδείξουν τις ευθύνες που έχουν οι γιατροί στην υπόθεση αυτή».

Στη συνέχεια μετά την μετάδοση του σχετικού ρεπορτάζ, την είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος. «Πράγματι είναι ακριβές, έτσι ακριβώς έχουν γίνει. Έχουμε έρθει στην τηλεφωνική επαφή (…) Είναι στοιχεία που πρόκειται να δημιουργήσουν πολλές αμφιβολίες για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα σχετικά με την απώλεια της μικρής Τζωρτζίνας».

Related posts

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κόρη της Τζωρτζίνα μέσα από τις φυλακές

Κρυφά και μακριά απ’ όλους: Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε το ετήσιο μνημόσυνο της Τζωρτζίνας σε γυναικείο μοναστήρι

Μεγάλη ανατροπή από τα βιβλία των νοσοκομείων: «Έτσι πέθανε η Τζωρτζίνα. Δεν υπάρχει τίποτα»

Τα πάνω – κάτω με την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου: Τρέχει και δεν φτάνει ο Μάνος Δασκαλάκης με την αποκάλυψη της

Αλέξης Κούγιας: Αν καταδικαστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου θα γίνουμε ρεζίλι παγκοσμίως

«Η Τζωρτζίνα φώναζε “όχι και αυτή”»: Μούδιασαν όλοι στο δικαστήριο με αυτά που άκουσαν για την Πισπιρίγκου

Στην αντεπίθεση ο Αλέξης Κούγιας: Έκανε αυτό που όλοι «έτρεμαν» με την είδηση της προφυλάκισης της Πισπιρίγκου

Στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου: Διέπραξε τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας – Κατερρευσε στο άκουσμα της απόφασης

Είπε μόνο 5 λέξεις: Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στον Αλέξη Κούγια για τη δήλωση ότι βεβηλώνει τους τάφους των παιδιών του