Ευχάριστα νέα για το παιδί του λαού: Ο Νίκος Ξανθόπουλος βγήκε από την εντατική μετά από έναν μήνα

Νίκος Ξανθόπουλος: Τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού

Ο αγαπημένος ηθοποιός πέρασε δύσκολες στιγμές μετά από ένα μήνα στην εντατική. Σήμερα τα νέα είναι ευχάριστα για τον Νίκο Ξανθόπουλο και οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μετά από έναν ολόκληρο μήνα νοσηλείας στην μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων, ο αγαπημένος ηθοποιός έδειξε σημάδια βελτίωσης και μεταφέρθηκε σήμερα σε απλή κλίνη όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του.

Ο 88χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και κατά το παρελθόν προβλήματα με την καρδιά του, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα, στα μέσα περίπου του περασμένου Δεκεμβρίου, σε ιδιωτική κλινική των δυτικών προαστίων. Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παρέμεινε, στενά παρακολουθούμενος, καθ΄ όλη τη διάρκεια των γιορτών, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του τα μέλη της οικογένειάς του.

Δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα πάρει εξιτήριο ο Νίκος Ξανθόπουλος

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ίδια πηγή και προέρχονται από το στενό περιβάλλον του, δεν υπάρχει ακόμη κάποια σαφή πρόβλεψη σχετικά με το πότε θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του. Οι δικοί του άνθρωποι, πάντως, αλλά και όλοι όσοι τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του, εύχονται αυτό να συμβεί πολύ σύντομα.

Καλή δύναμη, παιδί του λαού!

Related posts

«Έκανα παιδί στα 45, το κοιτάζω και λέω, Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια»: Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη

Κλαίει όλη η Ελλάδα: Έφυγε από την ζωή αγαπημένος σκηνοθέτης

Nέα μεγάλη φωτιά τώρα διπλά σε σπίτια – Συναγερμός στην Πυροσβεστική