Ευχάριστα νέα: Ο 13χρονος Μανώλης που είχε τραυματιστεί σοβαρά με το ποδήλατο επέστρεψε στο σπίτι του

Ρέθυμνο: Ο 13χρονος Μανώλης επέστρεψε στο σπίτι του

Το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, το 13χρονο παιδί έκανε ποδήλατο και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Μετά από ένα μήνα νοσηλείας, χειρουργείων και παραμονής στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ο 13χρονος Μανώλης επέστρεψε στο σπίτι του σκορπώντας τη χαρά στους οικείους του.

«Ο μικρός μας ήρωας μόλις γύρισε σπίτι του», αναφέρει τρισευτυχισμένη η μητέρα του αγοριού, Βαγγελιώ Μαραγκουδάκη, σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα ξεκουραστεί λίγες μέρες και μετά θα ξεκινήσει την αποκατάσταση του. Σας ευχαριστούμε όλους για τα τόσα μηνύματα συμπαράστασης, όλους που είστε δίπλα μας και μας βοηθήσατε αυτή τη δύσκολη στιγμή τής ζωής μας. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά», ανέφερε ανακουφισμένη.

Ρέθυμνο: Η ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου

Το «ευχαριστώ»της μητέρας

Η ίδια μέσω του Daynight.gr, επιθυμεί να απευθύνει τις ευχαριστίες της στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου που παρείχαν στο γιο της τις πρώτες βοήθειες και όλους τους γιατρούς που «πέσανε πάνω του» 4 ώρες για να τον κρατήσουν στην ζωή και στη συνέχεια να βρουν τους καλύτερους γιατρούς να το μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστήριο για όλους τους γιατρούς από την νευροχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ, τον καθηγητή κ. Βάκη, την κα Μανωλίτση, τους κκ. Γιαννόπουλο, Καραμπέτσο, Χοχλιδάκη, Τσιτσιμπάνη, καθώς επίσης και όλους τους ειδικευόμενους γιατρούς», αναφέρει στο Daynight η κυρία Μαραγκουδάκη και συνεχίζει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ΜΕΘ Παίδων που κάνανε ό,τι καλύτερο μπορούσανε στο διαστημα των 10 ημερών που παρέμεινε εκεί το παιδί μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παιδοχειρουργική κλινική που βοήθησαν όλοι οι νοσηλευτές για την πορεία της ανάρρωσης του μικρού Μανωλάκη και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το κόσμο που μας στηρίζει και μας συμπαράστεκεται και μας έχει δώσει δύναμη σε αυτή την δύσκολη στιγμή!»

Πηγή: daynight.gr

Related posts

Πάσχα: Ακρίβεıα και στο αρνί – Αuτή θα είναι η τıμή του το κιλό φέτος

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να το κάνετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα