Έφυγε άρον-άρον ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αντίδραση του τραγουδιστή για το σχόλιο που του έκανε η μητέρα της Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό» και ο πλέον Υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο μίλησε για το πρόσφατο χειρουργείο του αλλά και τη θέση του στο υπουργείο.  

Μάλιστα, η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 δεν δίστασε να ρωτήσει τον καλλιτέχνη για το σχόλιο που δέχτηκε από τη μητέρα της πρώην συντρόφου του, Ζέτας Μακρυπούλια μετά το χειρουργείο. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απέφυγε να απαντήσει και αποχώρησε.

Τα σχόλια του Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Ως Υφυπουργός Πολιτισμού αισθάνομαι συγκινημένος και ιδιαίτερη τιμή. Δέχτηκα κάποιες επιθέσεις αλλά να σας πω ότι ακόμη και αυτό κάθε κριτική, καλοπροαίρετη ή μη για μένα είναι ευλογία. Η στροφή μου αυτή στον πολιτισμό δεν απέχει πολύ από την προηγούμενη ιδιότητα μου. Η μουσική είναι κομμάτι του εαυτού μου, βάζω μια άνω τελεία» τόνισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Έπαθα κάταγμα στο χέρι σε ένα ολίσθημα εκτός Ελλάδος, το οποίο επουλώνεται σιγά σιγά. Συγγνώμη πρέπει να πάω» ανέφερε ο καλλιτέχνης και αποχώρησε, χωρίς να απαντήσει τίποτα για την Ζέτα Μακρυπούλια.

Related posts

Τουλάχιστον 25 νεκροί έπειτα από την πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στο Περού

WiFi: Έκτακτη προειδоπоίηση – Πώς μας παρακоλουθούν μέσω των κινητών μας

Μόνο έξι ένоχοι για την τpαγωδία στο Μάτι – Αυτοί είναι αναλυτικά