Έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα νέα: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος

Παντελής Παντελίδης: Πέθανε ο πατέρας του τραγουδιστή

Έγινε γνωστό πριν από λίγο πως ο Σταύρος Παντελίδης, δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο θρήνος είναι ανείπωτος για την οικογένεια Παντελίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τον Ιανουάριο μέχρι πριν από λίγη ώρα στη ΜΕΘ του ΚΑΤ. Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο έδινε μάχη για τη ζωή του.

Ο γιος του, Κωνσταντίνος είχε διακόψει τις εμφανίσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη για να βρίσκεται κοντά του.

Τι είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για την υγεία του πατέρα του – «Θα δει ξανά τον Παντελή »

Σύμφωνα με δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή «Πρωινό», τον Ιανουάριο του 2022 ο νεαρός τραγουδιστής είπε: «Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό.

Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά».

Τα τελευταία λεπτά, πολλοί είναι οι χρήστες που γράφουν στα social media ότι «έφυγε» και σήμερα θα δει ξανά τον Παντέλο του…

Related posts

Σοκ στον ΗΣΑΠ, κóπnκε στα 2: Άνδρας πńδnξε στις γραμμές του τρένου και σκοτwθnκε, έκλεινε τα μάτια του ο κόσμος

Κλαίει η Ελλάδα: Νεκρoς 17χρονος στη Σκιάθο

Κλειστά σχολεία για δύο μέρες