Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απειλούσε με αγωγή ιερέα ο πιλότος γιατί… μαρτύρησε το πρόβλημα στο γάμο του

by Τόνια Τζαφέρη

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί απειλούσε ο πιλότος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την υπόθεση έχει αναλάβει και η Αγγελική Νικολούλη με την ομάδα της και την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ». Η γνωστή δημοσιογράφος πρωτοστατεί σε τέτοιες περιπτώσεις και δολοφονίες. Πριν ομολογήσει ο ίδιος την δολοφονία σε βάρος της συζύγου του, η Νικολούλη είχε συνομιλήσει μαζί του.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί απειλούσε ο πιλότος

Τις συνομιλίες αυτές αποκάλυψε  στην εκπομπή της πρόσφατα. Όταν ένας ιερέας, είπε πως η Κάρολαιν του εξομολογήθηκε ότι έχουν προβλήματα στον γάμο τους, τότε ο πιλότος είχε πει χαρακτηριστικά: «Είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία πριν δει το όνομά του σε δικογραφία».

Είχε καταλάβει ότι ο… κλοιός έσφιγγε γύρω του και προσπαθούσε να διώξει τις υποψίες. Γι’ αυτό ο συζυγοκτόνος στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά απειλούσε με αγωγή ιερέα γιατί… μαρτύρησε πως είχε πρόβλημα στο γάμο του με την Καρολάιν. Το βράδυ της Παρασκευής (18/6) η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε στην έκτκακτη εκπομπή της «Φως στο τούνελ» τις συνομιλίες που είχε με τον 33χρονο πιλότο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί απειλούσε ο πιλότος

Όσα είχε δηλώσει ο 32χρονος πριν την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Η δημοσιογράφος είχε κανονίσει να μιλήσει μαζί του, πριν φυσικά αποκαλυφθεί ότι έχει σκοτώσει την 20χρονη γυναίκα του και να πως περιέγραψε τη συνάντησή τους, τονίζοντας ότι ο πιλότος σάστισε, πανικοβλήθηκε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τη συνάντηση, χωρίς όμως να στοχοποιηθεί. «Για κάμερα είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είμαι καλά για να μιλήσω. Ακόμα και να σφίξω τα δόντια, δε θα ωφελήσει στην εξιχνίαση σε αυτή τη φάση. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πλάνο να μιλήσω σε άλλο μέσο. Όταν είμαι λίγο καλύτερα, θα είστε η πρώτη που θα το μάθετε», μετέδωσε η Νικολούλη από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί απειλούσε ο πιλότος

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, όταν συνέβαινε κάτι, που δεν μπορούσε να ελέγξει. Η ευγένεια απομακρυνόταν και τη θέση τη έπαιρνε μία άλλη εικόνα. Μιλούσε στον ενικό και απαιτούσε απαντήσεις ορθά – κοφτά.

«Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι πήγε η γυναίκα μου για εξομολόγηση και του είπε για υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την εισαγγελία, θα πάνε και στην αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του σε δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι εκτός από αμαρτία είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο…»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα