Έγκλημα στη Δάφνη: Ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές στο συζυγοκτόνο στην Ευελπίδων από συγγενείς της 31χρονης

by Τόνια Τζαφέρη

Έγκλημα στη Δάφνη: Τον περίμεναν έξω από την Ευελπίδων

Έγκλημα στη Δάφνη: Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς ο 40χρονος. O οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 30χρονη σύζυγό του στη Δάφνη, επειδή τη ζήλευε.

Μέσα από την περιγραφή του, μάλιστα, προκύπτει και το πόσο τελικά τον φοβόταν η 30χρονη γυναίκα του. Που κλείδωνε τις πόρτες των δωματίων, καθώς πολλές φορές γινόταν επιθετικός. Με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να φτάνει στο σημείο να πηγαίνει στο δωμάτιο του παιδιού τους, για να κοιμηθεί, κλειδώνοντας την πόρτα.

Έγκλημα στη Δάφνη: Ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές στο συζυγοκτόνο στην Ευελπίδων από συγγενείς της 31χρονης

Από την περιγραφή της στιγμής του εγκλήματος φαίνεται, μάλιστα, ότι η γυναίκα προσπάθησε να γλιτώσει τη ζωή της. Αλλά ο 40χρόνος χρησιμοποίησε τη δύναμή του, για να την ακινητοποιήσει και να τη μαχαιρώσει στο λαιμό. Σήμερα το πρωί έφτασε στην Ευελπίδων και εκεί του την είχαν στημένη για λιντσαρίσματα, συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας.

Πιο αναλυτικά ο 41χρονος έφτασε στα δικαστήρια λίγο πριν από τις 9 το πρωί, όπου του επιτέθηκαν περίπου δέκα συγγενείς της αδικοχαμένης 31χρονης. Με μπουνιές και κλωτσιές, πριν προλάβουν να τον φυγαδεύσουν οι αστυνομικοί.

Επιχείρησαν λοιπόν να λιντσάρουν τον δολοφόνο της Δάφνης έξω από τα δικαστήρια, συγγενείς της 31χρονης.

Ο συζυγοκτόνος απολογείται ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Επιπλέον, σε βάρος του 40χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Το βίντεο με τα λιντσαρίσματα του δολοφόνου στο έγκλημα της Δάφνης

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo