Έγκλημα στη Μάνδρα: Ραγδαίες εξελίξεις με νεκρό και άλλο παιδί της οικογένειας, είχε καεί στο τζάκι

Μάνδρα: Νέες πληροφορίες για την οικογένεια του 17χρονου

Δεν έχει κλείσει η δολοφονία του 17χρονου στη Μάνδρα καθώς παρά την ομολογία του 14χρονου αδερφού του, στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν νέες πληροφορίες που σοκάρουν.

Όπως αναφέρει το enikos.gr, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα συνεχίζεται, αν και ο 14χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε, κατά λάθος, τον αδελφό του.

Σύμφωνα με τους γείτονες στη Μάνδρα, επρόκειτο για μία ήσυχη οικογένεια, ενώ χαρακτηρίζουν τον άτυχο 17χρονο ως ένα «καλό παιδί».

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται, είχε γίνει δύο φορές καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από το ίδιο πρόσωπο, το οποίο μίλησε για παιδιά παραμελημένα, με περίεργα τραύματα, αλλά και οι συμμαθητές των παιδιών υπογράμμισαν πως τα αδέρφια δεν πήγαιναν τακτικά στο σχολείο.

Μάνδρα: Ακόμη ένας θάνατος στην οικογένεια

Όπως αναφέρθηκε στο MEGA, ο άνθρωπος που προχώρησε στις καταγγελίες βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και επισημαίνει πως “αν είχαν επέμβει τότε οι αστυνομικές αρχές και η εισαγγελία και είχαν δει τι συνέβαινε σε αυτά τα παιδιά και την οικογένεια, ίσως να μην υπήρχε ποτέ αυτή η τραγική εξέλιξη”.

Μάλιστα, η εν λόγω οικογένεια έχει βιώσει ακόμη μία τραγωδία στο παρελθόν, αφού σύμφωνα με το MEGA, πριν από περίπου δέκα χρόνια, ένα από τα παιδιά της οικογένειας σκοτώθηκε, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε μέσα σε τζάκι και κάηκε.

Related posts

«Δεν τους είδα»: Αποκάλυψη για το πως έγινε το τροχαίο στην Πειραιώς που παρέσυρε τους 5 πεζούς

Φpίκη στη χώρα μας: Νονός βiαζε το βαφτιστήρι του επί 3 χρόνια – Σε σοκ οι γονείς του παιδιού

Δακρύζουν οι πιστοί. Έτσι είναι η Μεγάλη Εβδομάδα στο Άγιο Όρος