«Είχα συντροφιά την Πίστη μου»: Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου μετά το εξιτήριο

Νίκος Οικονομόπουλος: Επέστρεψε σπίτι του και έστειλε ένα όμορφο μήνυμα

Νίκος Οικονομόπουλος: Εξιτήριο πήρε ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με covid-19. Ευτυχώς, η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, οποίος δεν είχε εμβολιαστεί, νόσησε από την ασθένεια και χρειάστηκε μάλιστα νοσηλεία, καθώς εκδήλωσε σοβαρά συμπτώματα.

Παρά την ανησυχία που είχε προκαλέσει στους θαυμαστές και τα αγαπημένα του πρόσωπα, η είδηση ότι χρειάστηκε να λάβει οξυγόνο υψηλής ροής, ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι πλέον καλύτερα.

Ο ίδιος, μέσα από την πρώτη ανάρτησή του μετά την επιστροφή στο σπίτι του, ευχαρίστησε τους γιατρούς του και μίλησε για τη μοναξιά του κοροναϊού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

»Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου. Την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Αυτοί με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.

Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.

»Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό».

Related posts

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς