Εικόνες του 20χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός μετά τη συμπλοκή στο Πέραμα

Εικόνες του 20χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός μετά τη συμπλοκή στο Πέραμα

Πέραμα συμπλοκή: Aυτός είναι ο 20χρονος Ρομά που έπεσε νεκρός

Το τελευταίο αντίο λένε φίλοι και συγγενείς του 20χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός στο Πέραμα. Μάλιστα στο φως της δημοσιότητάς ήρθαν και τα λόγια του πατέρα και της γυναίκας του.

Σε αναρτήσεις στα social media, με φωτογραφίες αλλά και βίντεο με τον 20χρονο Ρομά προχωρούν τόσο φίλοι όσο και συγγενείς του νεαρού, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από αστυνομικά πυρά κατά την διάρκεια της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα.

Εικόνες του 20χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός μετά τη συμπλοκή στο Πέραμα

Ο πατέρας του 20χρονου μετά τη συμπλοκή στο Πέραμα

Ο πατέρας του 20χρονου μίλησε το πρωί της Κυριακής, στην τηλεόραση του ANT1 τονίζοντας ότι οι αστυνομικοί, θα μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν και να τον συλλάβουν.

«Θέλω μια Δικαιοσύνη από το Κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνήγησαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Θέλω μια Δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκίσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά ήταν πατέρας δύο παιδιών και ενός τρίτου, το οποίο κυοφορεί η γυναίκα του η οποία ανέφερε: «Θέλω να σαπίσει μέσα. Και να μου τον φέρετε, να τον σκοτώσω εγώ». Και προσθέτει κλαίγοντας: «Με άφησε με δύο παιδιά. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Μέλη της οικογένειας, όπως η μητέρα και η αδελφή του, αλλά και φίλοι του νεκρού, που ζητούν χαρακτηριστικά «να πάει στην φυλακή, εκεί να σαπίσει ο δολοφόνος», απειλούν με εκδίκηση και αυτοδικία σε βάρος των αστυνομικών. «Εγώ θα τον σκοτώσω», λέει χαρακτηριστικά η αδερφού του 20χρονου θύματος.

Προτεινόμενα