«Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές»: Καθόλου προβληματισμένος ο Αλέξης Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας: «Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές»

Ιδιαίτερα σίγουρος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για τη νίκη του στις επερχόμενες εκλογές, παρά τις δημοσκοπήσεις που δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ χαμηλά ποσοστά. Ο ίδιος ομολόγησε την σιγουριά του στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Πόπη Τσαπανίδου για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open.

«Δεν προβληματίζομαι για τις δημοσκοπήσεις. Δεν έχω τούτη την ώρα καμία αμφιβολία ότι η φθορά του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του θα είναι ραγδαία. Δεν έχω καμία αμφιβολία, ό,τι και να δείχνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και θα είναι η ραχοκοκαλιά του τόπου» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Γιατί όμως δεν ζητά πρόωρες εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές;

«Έχω πια την πολιτική εμπειρία να μην καθοδηγούμε από τις εξάρσεις της στιγμής. Αν ζητήσω εκλογές ενδεχομένως να τις αποφύγει ο κ. Μητσοτάκης. Θα μείνω στην αίσθηση της ευθύνης. Δεν θέλω να αναλάβω αυτή τη θέση γιατί έχω ένα στόχο. Θα μείνω στην στάση υπευθυνότητας που κρατώ και πιστεύω ότι οι εκλογές θα γίνουν σύντομα. Δεν πιστεύω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει στο τέλος της τετραετίας» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

«Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές»: Καθόλου προβληματισμένος ο Αλέξης Τσίπρας

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Πόπη Τσαπανίδου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν