«Είμαι τυχερή που ήταν στη ζωή μου γι` αυτά τα χρόνια»: Η παιδίατρος μητέρα συγκλονίζει για τον άδικο χαμό της 20χρονης κόρης της στα Τέμπη

Τέμπη: Η μητέρα της Μαρίας Θωμαής για την νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος

Η Μαρία Θωμαή ήταν μόλις 20 ετών όταν έχασε την ζωή της στο μοιραίο Intercity 62. Η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού μιλάει για το μοιραίο δυστύχημα που έκοψε ξαφνικά το νήμα της ζωής της κόρης της.

«Είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Και ότι είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου για αυτά τα χρόνια. Ήταν ειδικής αγωγής σχολή ναι. Είχε πρώτη Απριλίου γενέθλια. Γινόταν 20. Σε έναν μήνα» δήλωσε η γνωστή παιδίατρος από τη Θεσσαλονίκη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«H Μαρία Θωμαή μαζί με μια φίλη της από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης επέστρεφαν από την εκδρομή τους στην Αθήνα. Ήταν να πάρουν το τρένο της Δευτέρας για να επιστέψουν, όμως παρέτειναν την εκδρομή τους, παίρνοντας τελικά το μοιραίο τρένο.  Η μητέρα  της  μίλησε  τελευταία φορά μαζί της στις 09:00  το βράδυ.

Τέμπη: Η μαρτυρία της παιδιάτρου για την στιγμή που άρχισε να ψάχνει τη κόρη της

«Είχε πάει εκδρομή στην Αθήνα, έχουν κάποιους φίλους και θα πήγαιναν ένα διήμερο στην Πάτρα. Ήταν να γυρίσουν Δευτέρα, τελικά είπαν να γυρίσουν Τρίτη πρωί και το Τρίτη πρωί, έγινε Τρίτη βράδυ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω στις 12.30, γιατί είχα μιλήσει 9 η ώρα, γιατί με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι έχουν καθυστέρηση και θα αργήσουν λίγο να έρθουν και θα έρθουν γύρω στις 12.

Και μιλάω μαζί της δωδεκάμισι και δεν το σηκώνει, αλλά επειδή συχνά έπεφτε και η μπαταρία της, θεώρησα ότι κάτι τέτοιο έγινε. Στις 4.00 άρχισα να ψάχνω, να προσπαθώ να επικοινωνήσω με νοσοκομεία  και με τα σχετικά. Ήταν ή στο πρώτο βαγόνι ή στο κυλικείο» εξομολογήθηκε η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης στον Alpha.

Related posts

ΟΠΕΚΑ: Με κλήρωση 700 και 1.000 ευρώ σε μητέρες – Ξεκινούν στα ΚΕΠ οι αιτήσεις

Δεν θα δουλέψει ποτέ ξανά στη ζωή του: Να ο υπερτυχερός που μόλις κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο Τζόκερ

Κι όμως, υπάρχει ένα σουβλατζίδικο που έχει ακόμη το τυλιχτό 2,50 ευρώ και είναι πεντανόστιμο