«Είμαστε πολλοί δεν θα γλιτώσετε»: Σοκάρει την Ελλάδα ο εμπρηστής συνελήφθη στο Κρυονέρι

Σύλληψη εμπρηστή στο Κρυονέρι: «Είμαστε πολλοί δεν θα γλιτώσετε»

Σύλληψη εμπρηστή στο Κρυονέρι: Συνελήφθη ο 30χρονος εμπρηστής στην Καλαμάτα

Σύλληψη εμπρηστή στο Κρυονέρι: Συνελήφθη ο 30χρονος εμπρηστής στην Καλαμάτα. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Άλλη μία σύλληψη έγινε και στην Φωκίδα για την πυρκαγιά που προκάλεσε εκκένωση τριών οικισμών.

Στη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα προχώρησαν οι Αρχές στην Καλαμάτα, με τον συλληφθέντα να αντιμετωπίζει την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση και, μάλιστα, κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω φέρεται να είχε εμπλοκή και σε άλλες περιπτώσεις εμπρησμών.

Ήδη σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας πολύ βαριές κατηγορίες.

Παράλληλα, υπήρξε σύλληψη και στη Φωκίδα όπου ένας 60χρονος κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο συγκεκριμένος έκανε εργασίες και ένας σπινθήρας προκάλεσε την πυρκαγιά.

Οι συλλήψεις έρχονται σαν συνέχεια των καταγγελιών που έγιναν για έναν άνδρα επάνω σε δίκυκλο στην Ηλεία. Από τα σημεία που περνούσε, ξεπηδούσαν πύρινα μέτωπα. Επίσης, βρέθηκε και μεγεθυντικός φακός στον Υμηττό από ομάδα εθελοντών και έγιναν καταγγελίες για γκαζάκια σε Πετρούπολη και Περιστέρι.

Εμπρηστής: Συνελήφθη – Τι είπε στις αρχές;

Σύλληψη εμπρηστή στο Κρυονέρι: «Είμαστε πολλοί δεν θα γλιτώσετε»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα