Εισαγγελέας για Γλυκά Νερά: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η κόρη της Καρολάιν

by Τόνια Τζαφέρη

Επιτέλους ο συζυγοκτόνος ως πλήρως ακατάλληλος για γονική μέριμνα

Η απόφαση ήταν απόλυτη και φυσικά δικαίωσε όσο γίνεται την οικογένεια της Κάρολαιν, μιας και ο συζυγοκτόνος δεν θα μπορέσει να έχει την γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας, αφού κρίθηκε ως πλήρως ακατάλληλος.

Βέβαια, Η απόφαση του δικαστηρίου για την οριστική επιμέλεια της κόρης της δολοφονηθείσας από τον σύζυγο της, Καρολάιν, αναμένεται να ληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Ωστόσο έχουμε την γραπτή αίτηση της Εισαγγελέας προς το δικαστήριο, που θα εξετάσει την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου το θέμα της επιμέλειας του παιδιού της αδικοχαμένης Καρολάιν και αναδεικνύει τις πραγματικές διαστάσεις του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

 «Μεταχειριζόμενος ακόμα και ανήλικο τέκνο του, το οποίο τοποθέτησε πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, ως μέρος της σκηνοθεσίας τόπου θανατηφόρας ληστείας, κατέστησε κι αυτό, ωσαύτως, θύμα εκγλήματος ενδοοικογενειακής βίας».

Εισαγγελέας για Γλυκά Νερά: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η κόρη της Καρολάιν

Πρόκειται για τη φράση που αναδεικνύει τις πραγματικές και τρομακτικές διαστάσεις του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Επί της ουσίας, η Εισαγγελέας κρίνει τον δράστη, πλήρως ακατάλληλο για να του ανατεθεί η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Μάλιστα, η εισαγγελέας στην γραπτή αίτησή της, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Real News, χαρακτηρίζει τον πιλότο ως άνθρωπο ανάλγητο, ψύχραιμο και απαθή.

Εισαγγελέας για συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών: “Είναι άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών”

Η εισαγγελέας είναι καταπέλτης για τον συζυγοκτόνο. «Ο ήδη κατηγορούμενος Αναγνωστόπουλος Χαράλαμπος, πατέρας της ανήλικη, δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά που του επιβάλλει το λειτούργημά του ως γονέα…» σημειώνεται στην εισαγγελική πρόταση προς το δικαστήριο, που χαρακτηρίζει τον πιλότο ως άνθρωπο ανάλγητο, ψύχραιμο και απαθή.

«Η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του, δύναται, οπωσδήποτε, να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του» αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Εισαγγελέας για Γλυκά Νερά: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η κόρη της Καρολάιν

Η απόφαση του δικαστηρίου της 7ης Οκτωβρίου θεωρείται τυπική διαδικασία. Ήδη οι γονείς του κατηγορούμενου, έχουν γνωστοποιήσει πως δεν θα διεκδικήσουν την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο ζει με τους γονείς της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν