Εισπρακτικό θαύμα: 170.000 εισιτήρια σε 10 μέρες για την ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού»

«Ο άνθρωπος του Θεού»: 170.000 εισιτήρια σε 10 μέρες

«Ο άνθρωπος του Θεού»: Σαρώνει η ταινία με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου

«Ο άνθρωπος του Θεού»: Έκοψε 170.000 εισιτήρια μέσα σε 10 μέρες. Είναι σαφές, ότι ο κινηματογράφος δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο άνοιγμα.

Ειδικότερα, 170.000 θεατές όλων των ηλικιών, έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη διεθνή παραγωγή, σε σενάριο και σκηνοθεσία Yelena Popovic, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και ένα εκλεκτό καστ Ελλήνων και ξένων ηθοποιών, μέσα σε μόλις 11 μέρες προβολής στον κινηματογράφο.

«Ο άνθρωπος του Θεού»: 170.000 εισιτήρια σε 10 μέρες

Η ταινία με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου σαρώνει στους κινηματογράφους σε Ελλάδα και Κύπρο

Η ταινία, που έχει ως θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, το πρώτο τετραήμερο προβολής της στους κινηματογράφους (Πέμπτη-Κυριακή) έκανε άνοιγμα 62.305 εισιτήρια σε 117 αίθουσες, το καλύτερο άνοιγμα ταινίας από τον Μάρτιο του 2020 και συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της στις κινηματογραφικές αίθουσες, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Κύπρου.

Πλέον, είναι διαθέσιμο προς το κοινό και το soundtrack της ταινίας. Η Rockarolla εξασφάλισε την αποκλειστική διανομή σε Ελλάδα και Κύπρο του άλμπουμ, με την υπογραφή του Πολωνού Zbigniew Preisner. Μάλιστα, τα tracks είναι σταδιακά διαθέσιμα σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες. Τέλος, από τις 10 Σεπτεμβρίου ξεκινά και η φυσική διανομή του.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα