«Εκεί θα βρείτε το κρανίο και τα κόκαλα του Μάριου Παπαγεωργίου»: Μούδιασε η Αγγελική Νικολούλη από την μαρτυρία μέσα από τη φυλακή, βρήκαν οστά

by Newsroom i-diakopes.gr
«Εκεί θα βρείτε το κρανίο και τα κόκαλα του Μάριου Παπαγεωργίου»: Μούδιασε η Αγγελική Νικολούλη από την μαρτυρία μέσα από τη φυλακή, βρήκαν οστά

«Φως στο τούνελ»: Ραγδαίες οι εξελίξεις για τον Μάριο Παπαγεωργίου

Η Αγγελική Νικολούλη την προηγούμενη εβδομάδα είχε δεχθεί μια πληροφορία σχετικά με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε πως η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και όλοι πάγωσαν με αυτό που εντόπισε δημοσιογράφος του «Φως στο τούνελ».

Συγκεκριμένα, ένας κρατούμενος σε φυλακές ενημέρωσε την εκπομπή για το σημείο που, όπως ισχυρίστηκε, βρίσκονται τα οστά του Μάριου.

«Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το που είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω τώρα από εδώ που είμαι. Είναι όμως εκατόν ένα τοις εκατό σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί».

«Εκεί θα βρείτε το κρανίο και τα κόκαλα του Μάριου Παπαγεωργίου»: Μούδιασε η Αγγελική Νικολούλη από την μαρτυρία μέσα από τη φυλακή, βρήκαν οστά

Ο κρατούμενος, έδωσε το ακριβές στίγμα που βρίσκονται τα οστά.

«Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999 τοις εκατό ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι να ξέρεις ότι ισχύει».

Το πτώμα του Μάριου Παπαγεωργίου δεν έχει βρεθεί ακόμη, 11 χρόνια μετά την απαγωγή και δολοφονία του.

Η πληροφορία που έφτασε την προηγούμενη Παρασκευή στην εκπομπή συγκλόνισε και την παρουσιάστρια και όλη την ομάδα της εκπομπής, με τον κρατούμενο να υποστηρίζει πως ξέρει ακριβώς που βρίσκεται το άψυχο σώμα του Μάριου Παπαγεωργίου, ενώ υπέδειξε το ακριβές σημείο, προκειμένου να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια.

Στο χωριό όπου οδήγησε η πληροφορία, κοντά στη Μαγούλα, πριν τα Δερβενοχώρια βρέθηκε δημοσιογράφος του «Φως στο Τούνελ», μαζί με τον σκηνοθέτη της εκπομπής οργώνοντας το δύσβατο μέρος.

Τα ευρήματα είναι σοκαριστικά και ούτε οι έμπειροι συνεργάτες της εκπομπής δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

«Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. Μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου.

«Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα. Πωωω…», αναφώνησε σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος.

«Φως στο τούνελ»: Σε αναμονή των αποτελεσμάτων του DNA

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε. Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο, ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Η Αγγελική Νικολούλη ξετύλιξε το νήμα των εξελίξεων στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς μετά από πρωτοβουλία της εξετάστηκε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του νεαρού άνδρα, με το οποίο εξαφανίστηκε και βρέθηκαν ίχνη αίματος, τα οποία φυσικά δεν άφηναν αμφιβολία ότι ο Μάριος είχε δολοφονηθεί άγρια.

Ο «εγκέφαλος» της ομάδας που τον απήγαγαν και εξαφάνισαν, καταδικάστηκε, αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ τι του συνέβη και πού βρίσκεται το πτώμα του. Έντεκα βασανιστικά χρόνια για την μητέρα του, την κυρία Βαρβάρα, αλλά και την γιαγιά του, η οποία απεβίωσε με τον καημό ότι δεν έμαθε πού βρίσκονται τα οστά του αγαπημένου της εγγονού.